• Haberler
  • Genel
  • Türk Eğitim-Sen'de genel başkanlı açılış

Türk Eğitim-Sen'de genel başkanlı açılış

Türk Eğitim-Sen Afyonkarahisar Şubesinin yeni hizmet binasının açılış töreni hafta sonu Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan katılımıyla gerçekleştirildi   Eğitim iş kolunda Türkiye Kamu-Sen'e bağlı olarak faaliyet gösteren Türk Eğitim-Sen Afyonkarahisar Şubesinin yeni hizmet binasının açılış töreni 4 Ocak Cumartesi günü öğleden sonra yapıldı. Türk Eğitim-Sen'in yeni hizmet binası Marulcu Mahallesi, Açıkgözoğlu Sokak Özdemir [&hellip]

Türk Eğitim-Sen Afyonkarahisar Şubesinin yeni hizmet binasının açılış töreni hafta sonu Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan katılımıyla gerçekleştirildi

Eğitim iş kolunda Türkiye Kamu-Sen’e bağlı olarak faaliyet gösteren Türk Eğitim-Sen Afyonkarahisar Şubesinin yeni hizmet binasının açılış töreni 4 Ocak Cumartesi günü öğleden sonra yapıldı. Türk Eğitim-Sen’in yeni hizmet binası Marulcu Mahallesi, Açıkgözoğlu Sokak Özdemir Apartmanı’nda bulunuyor.
Hizmet binası açılış töreninde konuşan Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Nizamettin Şenol, 1994 yılında geldiği Afyonkarahisar’da doyduğu yer olarak elinden gelen hizmeti yapma gayretinde olduğunu söyledi. Şenol, tören katılımcılarıyla birlikte önceliğin ülke olduğunu vurgulayıp, birlik ve dirliğin bozulmaması dileğini sözlerine ekledi.
MHP MYK Üyesi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan’a törene katıldığı için özellikle teşekkür ederek şöyle konuştu:
“Ben 4 yıl öğretmenlik yaptım. Öğretmenlik sadece bir memuriyet değil özel bir meslektir. Peygamber Efendimizin mesleği olarak görüyoruz. Türk Eğitim-Sen uzun yıllardır Türkiye’nin muhtelif bölgelerinde vatan, millet, bayrak, devlet, din, diyanet için yapılması gereken her türlü mücadeleyi hukuk çerçevesinde öğretmen arkadaşlarımız adına yapa gelmiştir. Ne mutlu Türküm diyene.”
“210 BİN ÜYEYE ULAŞTIK”
Törenin son konuşmasını Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan yaptı. Türk Eğitim-Sen’in 210 bin üyeye ulaştığını belirten Geylan, “Uzun süre yaşayıp muhatap olduklarımızı şöyle bir aklımıza getirdiğimizde 210 bin üye muazzam bir rakam ve başarıdır. Bundan dolayı bu teşkilata emek veren her bir kişiye teşekkür ediyorum. Rabbim hepinizden razı olsun. Büyük ve imrenilecek bir sendikayız. Ama sadece sendika değiliz. ‘Türkiye sevdamız ekmek için kavgamız’ kuruluş sloganımızdır. Adam gibi sendikacılığın en önde gelen adresiyiz. Şubemizin yeni hizmet binası açılışı hayırlı olsun.” dedi.
Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından sendikanın yeni hizmet binası gezildi. Açılış törenine; MHP MYK Üyesi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, MHP Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal, Ülkü Ocakları İl Temsilcisi Timur Bayram, Türk-İş İl Temsilcisi Muharrem Uslu ve sendika üyeleri katıldı.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme