• Haberler
  • Genel
  • Türk Eğitim-Sen kadınları unutmadı – Kocatepe Gazetesi

Türk Eğitim-Sen kadınları unutmadı – Kocatepe Gazetesi

Türk Eğitim-Sen Kadın Komisyonları Başkanlığı’nca düzenlenen yemekli eğlence ile kadın eğitimciler biraraya geldiler Marble Çakmak Otel’de gerçekleştirilen organizasyona 250 hanım katıldı. Toplantının açılış konuşmasını Türk Eğitim-Sen Kadın Komisyonu Başkanı Arzu Okumuş yaptı. Türk Eğitim-Sen Kadın Komisyonu Başkanı Arzu Okumuş, erdem abidesi asla bir nesne ya da ticari meta olmayacağını belirtti. Peygamber Efedimiz Hz. Muhammed’in (SAV) [&hellip]

Türk Eğitim-Sen kadınları unutmadı

Türk Eğitim-Sen Kadın Komisyonları Başkanlığı’nca düzenlenen yemekli eğlence ile kadın eğitimciler biraraya geldiler

Marble Çakmak Otel’de gerçekleştirilen organizasyona 250 hanım katıldı. Toplantının açılış konuşmasını Türk Eğitim-Sen Kadın Komisyonu Başkanı Arzu Okumuş yaptı.
Türk Eğitim-Sen Kadın Komisyonu Başkanı Arzu Okumuş, erdem abidesi asla bir nesne ya da ticari meta olmayacağını belirtti. Peygamber Efedimiz Hz. Muhammed’in (SAV) veda hutbesinde kadın haklarının önemine dikkat çektiğine işaret eden Okumuş şöyle konuştu: “Biz, fedakar, cefakar ve mücadeleci Türk kadınıyız. Türk kadını sesini duyurmak, düşüncelerini ifade edebilmeli ve sorunların çözümü için mücadeleci olmalıdır. Sivil toplumda görev alan kadınlar Türk kadının temsilcisi ve ümididir. Bu duygu ve düşüncelerle 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum.” Kamu-Sen İl Temsilcisi Türk Eğitim-Sen Şube Bakşanı Nizamettin Şenol ve MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Fatih Çetinkaya’da toplantıya katılarak katılımcılar ve tüm hanımların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladılar. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme