• Haberler
  • Genel
  • Türk Anneler Derneği, bilgilendiriyor – Kocatepe Gazetesi

Türk Anneler Derneği, bilgilendiriyor – Kocatepe Gazetesi

Türk Anneler Derneği Afyonkarahisar Şubesi, Çıkrık İlköğretim Okulu’nda öğrenci velilerini sağlıklı yaşam ve sigarayı bırakma konularında bilgilendirdi Türk Anneler Derneği ile İl Sağlık Müdürlüğü işbirliğiyle öğrenci velileri bilgilendiriliyor. Dernek, Çıkrık İlköğretim Okulu’nda da bilgilendirme faaliyeti yaptı. Türk Anneler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Şeyda Çetin-baş, “Çıkrık İlköğretim Okulu ile Sağlık İl Müdürlüğü aracılığıyla okul müdürünün istekleri [&hellip]

Türk Anneler Derneği, bilgilendiriyor

Türk Anneler Derneği Afyonkarahisar Şubesi, Çıkrık İlköğretim Okulu’nda öğrenci velilerini sağlıklı yaşam ve sigarayı bırakma konularında bilgilendirdi

Türk Anneler Derneği ile İl Sağlık Müdürlüğü işbirliğiyle öğrenci velileri bilgilendiriliyor. Dernek, Çıkrık İlköğretim Okulu’nda da bilgilendirme faaliyeti yaptı. Türk Anneler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Şeyda Çetin-baş, “Çıkrık İlköğretim Okulu ile Sağlık İl Müdürlüğü aracılığıyla okul müdürünün istekleri içinde aile eğitimi planlaması, sigara bırakma gibi eğitimler vereceğiz. istek olduğu müddetçe bu tür eğitimler vereceğiz” dedi.
Doktor Belgin Abacı ise “Genel sağlıkla ilgili bilgiler verilecek. Sigara bırakılması hakkında da bilgilendirmeler yapacağız. Sigarasız bir yaşam, spor yapma gibi davranışları anlatacağız” ifadelerini kullandı.
Çıkrık İlköğretim Okulu Müdürü Nuri Işıklı da bu tür faaliyetlerin yararlı olduğunu bildirerek “Yıl içinde çıkrık ilköğretim okulu velileri ile sivil toplum örütleri ile iletişime geçiriyo-ruz. İl Sivil Savunma Müdürlüğü tarafından bilgilendirme çalışması yapıldı. Bundan sonra da devam edecek. 21 Mart’ta kan bağışı çalışmamız olacak. Bu tür eğitimlerin çok faydası olu-yor” diye konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme