Turizmin kalbi Afyon'da attı

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Dumlupınar Bölge Temsil Kurulu'ndan yapılan açıklamada 2-5 Nisan 2021 tarihleri arasında 'Turizmin Kalbi Gizemli Şehir Afyon'da Atıyor' sloganıyla düzenlenen tanıtım gezisinin amacına ulaştığı bildirildi   'Turizmin Kalbi Gizemli Şehir Afyon'da Atıyor' gezisine Vali Gökmen Çiçek, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven, Belediye [&hellip]

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Dumlupınar Bölge Temsil Kurulu’ndan yapılan açıklamada 2-5 Nisan 2021 tarihleri arasında “Turizmin Kalbi Gizemli Şehir Afyon’da Atıyor” sloganıyla düzenlenen tanıtım gezisinin amacına ulaştığı bildirildi

“Turizmin Kalbi Gizemli Şehir Afyon’da Atıyor” gezisine; Vali Gökmen Çiçek, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven, Belediye ATSO Başkanı Hüsnü Serteser, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, AFSÜ Prof. Dr. Rektörü Nurullah Okumuş, İl Kültür Turizm Müdürü Mehmet Tanır ekibiyle katıldı.
Tüm vatandaşların sahiplendiği vurgulanan tanıtım gezisinde Afyonkarahisar’ın turizm kenti olduğunun altı çizildi. Açıklamada tanıtım gezisinde seyahat acentalarına etkin bir Afyonkarahisar bölge tanıtımının yapılarak şehrin tarihi ve turistik olarak tanıtımının sağlandığı kaydedildi. Tanıtım gezisine katılan turizm acentalarının tur programlarına Afyonkarahisar bölgesini ekleyerek sosyal medya hesapları üzerinden tanıtımlarını yaptıkları ifade edilen açıklamada, tanıtım gezisinin ulusal düzeyde yayın yapan turizm medyasında da yer aldığı kaydedildi.
“EMEĞİ GEÇEN
HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ”
TÜRSAB Dumlupınar BTK Yönetimi’nden yapılan açkılamanın devamında ise şu ifadelere yer verildi:
“Memleketimiz için yaptığımız ve bundan sonrası için yapacağımız tüm çalışmaları şehrimize, milletimize, ülkemize hayırlı olmasını dileriz. Bu tanıtım çerçevesinde emeği geçen en alt kademeden en üst kademeye kadar bütün hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Bu kıvılcımın artık bir meşaleye dönüşeceğini, şehrimizdeki güzelliklerin, gizemin, tarihin, hakikatin açığa çıkacağı bir başlangıç olduğunu düşünüyoruz. Yapılan çalışmaların tüm insanlığa hayır getirmesini temenni ediyoruz.”
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme