Turizmde yeni trendler çalıştayı düzenledi

MÜSİAD Genel Merkezi tarafından Yeni Turizm Kaynakları Geliştirme Komitesi'nce düzenlenen “Turizmde Yeni Trendler Çalıştayı”na Afyonkarahisar'dan Grand Özgül Termal Tatil Köyü Genel Müdürü Süleyman Çınaroğlu ve MÜSİAD Afyonkarahisar Üyesi Şükrü Yücel katıldı   Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Yeni Turizm Kaynakları Geliştirme Komitesi'nce 'Turizm Sektörü Üyeleri ile İstişare Toplantısı ve Turizmde Yeni Trendler Çalıştayı' programında [&hellip]

MÜSİAD Genel Merkezi tarafından Yeni Turizm Kaynakları Geliştirme Komitesi’nce düzenlenen “Turizmde Yeni Trendler Çalıştayı”na Afyonkarahisar’dan Grand Özgül Termal Tatil Köyü Genel Müdürü Süleyman Çınaroğlu ve MÜSİAD Afyonkarahisar Üyesi Şükrü Yücel katıldı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Yeni Turizm Kaynakları Geliştirme Komitesi’nce “Turizm Sektörü Üyeleri ile İstişare Toplantısı ve Turizmde Yeni Trendler Çalıştayı” programında turizmin geleceğinin tüm kaynaklarıyla Türkiye’nin turizm tanıtımı için hep birlikte çalışmanın gerektiği olduğu ortaya konuldu.
Çalıştayda, MÜSİAD Yeni Turizm Kaynakları Geliştirme Komitesi tarafından turizmde yeni yol haritası belirlemek için “Şehir Otelleri Masası”, “Tatil Otelleri Masası” ve “Kültür Turları Acentaları Masası” gibi başlıklar altında Yuvarlak Masa Toplantıları ve panel düzenlendi. Toplantıda düzenlenen yuvarlak masa toplantılarında sorunlar ve çözüm önerileri sunuldu. Hazırlanacak olan sonuç bildirgesinin ilgili bakanlıklar ve kurumlarla paylaşılacağı belirtildi.
ÇINAROĞLU MODERATÖRLÜK YAPTI
Çalıştaya Afyonkarahisar’dan Grand Özgül Termal Tatil Köyü, MÜSİAD Afyonkarahisar ve IHATO’yu temsilen katılan Grand Özgül Termal Tatil Köyü Genel Müdürü Süleyman Çınaroğlu, Termal Oteller Masası Moderatörlüğünü yaptı. Çalıştaya Afyonkarahisar MÜSİAD Üyesi ve Fuar Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Yücel, Başaranlar Termal Sahibi Mustafa Başaran ile AKÜ Turizm Fakültesi Gastronomi Bölüm Başkanı Mustafa Sandıkçı da katıldı.
Türkiye’nin dört bir yanından sektörün temsilcilerinin yer aldığı çalıştaya; Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alparslan, MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Özyurt, TÜRSAB Genel Başkan Yardımcısı Ali Bilir, THY Yurtiçi Satış Başkanı Emre Menevşe, HURSAD Başkanı Diyaeddin Şahin, IHATO Başkanı Yusuf Gerçeker, Yeni Turizm Kaynakları Geliştirme Komitesi Başkanı Muhammet Ali Özeken katıldı.

Bakmadan Geçme