• Haberler
  • Gündem
  • Turizm öğrencilerine seminer verildi – Kocatepe Gazetesi

Turizm öğrencilerine seminer verildi – Kocatepe Gazetesi

Maxx Royal ve Voyage Hotel İnsan Kaynakları ve Eğitim Direktörlüğü tarafından Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Sabri Bektöre Konferans Salonu'nda bir eğitim semineri verildi.Maxx Royal ve Voyage Hotel İnsan Kaynakları ve Eğitim Direktörü Engin Sezgin tarafından verilen seminere Turizm Fakültesi öğrencileri yoğun katılım gösterdi.Turizm sektöründeki sıkıntıları örneklerle anlatan Sezgin, Türkiye'de turistik tesislerin genelinde kalifiye personel eksikliği [&hellip]

Maxx Royal ve Voyage Hotel İnsan Kaynakları ve Eğitim Direktörlüğü tarafından Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Sabri Bektöre Konferans Salonu’nda bir eğitim semineri verildi.
Maxx Royal ve Voyage Hotel İnsan Kaynakları ve Eğitim Direktörü Engin Sezgin tarafından verilen seminere Turizm Fakültesi öğrencileri yoğun katılım gösterdi.
Turizm sektöründeki sıkıntıları örneklerle anlatan Sezgin, Türkiye’de turistik tesislerin genelinde kalifiye personel eksikliği yaşandığını, bunun da sadece Turizm Fakülteleri sayesinde giderilebileceğini dile getirdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme