• Haberler
  • Genel
  • Turizm Fakültesi öğrencileri bilgilendirildi – Kocatepe Gazetesi

Turizm Fakültesi öğrencileri bilgilendirildi – Kocatepe Gazetesi

AKÜ Turizm Fakültesi öğrencileri, Anı Tur Firması yöneticileri ile buluştu Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Turizm Fakültesi Dekanlığı ve Turizm Topluluğunun birlikte organizasyonuyla Türkiye'nin ilk tur operatörlerinden ve kurumsal seyahat acentelerinden biri olan Anı Tur Firması yöneticileri, AKÜ Turizm Fakültesi öğrencilerine 'kurumları, faaliyet alanları, faaliyet bölgeleri ve acentecilik hizmetleri' hakkında bilgiler verdiler.AKÜ Ahmet Necdet Sezer Kampüsü [&hellip]

Turizm Fakültesi öğrencileri bilgilendirildi

AKÜ Turizm Fakültesi öğrencileri, Anı Tur Firması yöneticileri ile buluştu

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Turizm Fakültesi Dekanlığı ve Turizm Topluluğunun birlikte organizasyonuyla Türkiye’nin ilk tur operatörlerinden ve kurumsal seyahat acentelerinden biri olan Anı Tur Firması yöneticileri, AKÜ Turizm Fakültesi öğrencilerine “kurumları, faaliyet alanları, faaliyet bölgeleri ve acentecilik hizmetleri” hakkında bilgiler verdiler.
AKÜ Ahmet Necdet Sezer Kampüsü Prof. Dr. Sabri Bektöre Konferans Salonunda düzenlenen, öğretim elemanları ve öğrencilerin katıldıkları seminere Anı Tur Firması Ege Bölge Sorumlularından Burç İnan, Akdeniz Bölge sorumlularından Bahadır Özyürek ve İstanbul Transport Operasyondan Muhittin Demir konuşmacı olarak katıldılar. İşletmelerindeki staj ve kariyer olanaklarına ilişkin sunum yapan katılımcılar, öğrencilerle staj ve iş başvurusu konularında da görüşmeler yaptılar. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme