'Turizm Bölgelerimizi İyi Şekilde Tanıtmalıyız'

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, ulusal ve uluslararası projelerde tarihi ve kültürel değerlerle birlikte turizm bölgelerinin iyi bir şekilde tanıtılması gerektiğini belirtti.

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Polonya ve Romanya’dan Afyonkarahisar’a gelen “Haydi Dijital Dünyayı Birlikte Yakalayalım” projesinin yurt dışı ortaklarını kabul etti.

'Turizm Bölgelerimizi İyi Şekilde Tanıtmalıyız'

Müdür Sünnetci, Romanya Ulusal Ajansı tarafından desteklenen Polonya ve Türkiye’nin üyeleri olduğu Let’s Capture The Digital World Together (Haydi Dijital Dünyayı Birlikte Yakalayalım) Projesinin yurt dışı ortakları olan Romanya ve Polonya’dan gelen misafirleri makamında kabul etti. Ziyarette; Mecidiye İmam Hatip Ortaokulu idareci, öğretmen ve öğrencileri, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mevlüt Çınar’da hazır bulundu. 

'Turizm Bölgelerimizi İyi Şekilde Tanıtmalıyız'

21-25 Ekim 2024 tarihleri arasında Mecidiye İmam Hatip Ortaokulu ev sahipliğindeki proje hareketliliğinde eğitim çalışmaları yanında yer alan tarihi, turistik ve kültürel yerlerin tanıtımı gerçekleştirildi.

'Turizm Bölgelerimizi İyi Şekilde Tanıtmalıyız'

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sünnetci, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Ulusal ve Uluslararası projeler ile ülkemizin ve ilimizin tanıtımına büyük katkı sağlanmaktadır. Proje hareketliliği için ilimizde bulunan Romanya ve Polonya’dan gelen misafirlerimize tarihi ve kültürel değerlerimizi tanıtarak turizm bölgelerimizi iyi bir şekilde tanıtmamız gerekmektedir. Bizleri de programlarında ziyaret eden tüm misafirlerimize ülkemize ve ilimize hoş geldiniz diyorum.” Ziyaret, misafirlere hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle tamamlandı.

Bakmadan Geçme