• Haberler
  • Genel
  • Turistler, Sandıklı'yı gezdi – Kocatepe Gazetesi

Turistler, Sandıklı'yı gezdi – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı Belediyesi, termal zenginlikten faydalanmak için ilçeye gelen turistlere Sandıklı'yı tanıttı Sandıklı Belediyesi tarafından kiralanan Gürses Otel'de konaklayan turistlere Sandıklı tanıtıldı. Sandıklı'nın misafirlerine Yunus Emre ve Hocası Tabduk Emre türbelerini, tarihi Hisar Kalesi ,leblebicilerin piri şeyh Nurettin ve Şeyh Hamza'nın mezarlarının bulunduğu Muradin Türbesi ve Ulu Camii gezdirildi. 'POTANSİYEL GÖZ ARDI EDİLEMEZ'Sandıklı Belediye Başkanı İsmail [&hellip]

Turistler, Sandıklı’yı gezdi

Sandıklı Belediyesi, termal zenginlikten faydalanmak için ilçeye gelen turistlere Sandıklı’yı tanıttı

Sandıklı Belediyesi tarafından kiralanan Gürses Otel’de konaklayan turistlere Sandıklı tanıtıldı. Sandıklı’nın misafirlerine Yunus Emre ve Hocası Tabduk Emre türbelerini, tarihi Hisar Kalesi ,leblebicilerin piri şeyh Nurettin ve Şeyh Hamza’nın mezarlarının bulunduğu Muradin Türbesi ve Ulu Camii gezdirildi.
“POTANSİYEL
GÖZ ARDI EDİLEMEZ”
Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Hüdai Kaplıcasına gelen müşteri potansiyeli göz ardı edilemez.Her yıl binlerce kişi Kaplıcalarımızdaki tesislere gelmektedir.Bu tesislerdeki iyi hizmetin yanı sıra konukların memnuniyeti, Sandıklı’nın tanıtımı ve Sandıklı esnafının da ürünlerini tanıtıp satabilmesi açısından şehir turunun gerekli olduğunu düşünüp bu uygulamayı başlattık.Hüdai Kaplıcası’na gelen konuklarımızın bir çoğu Sandıklı şehir merkezine hiç gelmeden tatillerini bitirip memleketlerine geri dönüyordu.Artık Sandıklı Hüdai Kaplıcaları’na gelen misafirlerimiz gittikleri yerlere Sandıklı’nın değerlerini de anlatacaklar” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme