Turgut Özal, kabri başında anılacak

Eski Afyonkarahisar Milletvekili ve Demokrat Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Halil İbrahim Özsoy, 8'inci Cumhurbaşkanı Turgut Özal için anma programı düzenleneceğini belirtti Eski Afyonkarahisar Milletvekili ve Demokrat Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Halil İbrahim Özsoy, yaptığı yazılı açıklamada 'Anavatan Partisi'nin kurucusu, Genel Başkanı, Başbakan, 8'inci Cumhurbaşkanı Sayın Turgut Özal'ın vefatının 17'nci sene-i devriyesi olan 17 [&hellip]

Turgut Özal, kabri başında anılacak

Eski Afyonkarahisar Milletvekili ve Demokrat Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Halil İbrahim Özsoy, 8’inci Cumhurbaşkanı Turgut Özal için anma programı düzenleneceğini belirtti

Eski Afyonkarahisar Milletvekili ve Demokrat Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Halil İbrahim Özsoy, yaptığı yazılı açıklamada “Anavatan Partisi’nin kurucusu, Genel Başkanı, Başbakan, 8’inci Cumhurbaşkanı Sayın Turgut Özal’ın vefatının 17’nci sene-i devriyesi olan 17 Nisan Cumartesi günü mezarı başında anılacaktır” dedi.
“Özal’ı aryoruz”
Özsoy, “Ayrıca İstanbul, Ankara ve bazı illerde mevlit okutulacak ve Hatmi şerif icra edilecektir” ifadelerini kullandı. Özsoy, şöyle devam etti:
“Ülkemizde huzursuzluğun, kutuplaşmanın ileri boyutlara ulaştığı, vesayet tartışmalarının devam ettiği bu süreçte O’nu daha çok anıyoruz. O’nun hoşgörü, hak, adalet ve huzur ortamının hakim olduğu yönetimini özlemle arı-yoruz. Sağlığında dilinden düşürmediği ve hayata geçirdiği teşebbüs hürriyeti, din ve vicdan hürriyeti, ifade ve düşünce hürriyetlerinin hedeflerinden saptırılmaya çalışıldığını ibretle ve endişeyle izliyoruz.”

Bakmadan Geçme