• Haberler
  • Genel
  • Turgut Özal Bulvarı kapalı – Kocatepe Gazetesi

Turgut Özal Bulvarı kapalı – Kocatepe Gazetesi

İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, Turgut Özal Bulvarı’nın Özdilek kavşağına giden kısmının 1 ay boyunca trafiğe kapanacağını duyurdu İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, daha önce tek şeridi kapanacağı açıklanan Turgut Özal Bulvarı’nın Özdilek istikametinin 1 ay boyunca kapanacağını bildirdi. Türkmenli, 'Yapılacak çalışmanın daha önce döşenen ana besleme hattına yakın olması ve bu durumun daha önceki [&hellip]

Turgut Özal Bulvarı kapalı

İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, Turgut Özal Bulvarı’nın Özdilek kavşağına
giden kısmının 1 ay boyunca trafiğe kapanacağını duyurdu

İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, daha önce tek şeridi kapanacağı açıklanan Turgut Özal Bulvarı’nın Özdilek istikametinin 1 ay boyunca kapanacağını bildirdi. Türkmenli, “Yapılacak çalışmanın daha önce döşenen ana besleme hattına yakın olması ve bu durumun daha önceki hattı riske edebileceği gerekçesi ile çalışmanın Özdilek istikametine gidiş olarak ayrılan bölümünde yapılmasına karar verildiği bildirilerek, çalışmanın bitimine kadar Turgut Özal Bulvarı Özdilek istikametine gidişin kapatılacağı ve çalışmanın takriben bir ay süreceği bildirilmiştir” dedi.
Türkmenli, vatandaşların mağdur olmamaları için Alparslan Türkeş Köprülü Kavşağı’ndan Adnan Kahveci Caddesi ile Nedim Helvacıoğlu Caddesi istikametini kullanmalarını tavsiye etti.
5 hemzemin geçitte onarım var
İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, kentteki hemzemin geçitlerde iyileştirme çalışmasının yapılacağını belirterek 5 gün boyunca bu istikameti kullanacak vatandaşların alternatif yolları kullanmaları gerektiğini söyledi.
İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, yaptığı yazılı açıklamada Devlet Demiryolları Bölge Müdürlüklerince il merkezinde bulunan 3 bekçili, 2 otomatik bariyerli hemzemin geçitte karayolu geçiş konforunun artırılması için lastik(kauçuk) hemzemin geçit yapılmasının planlandığını belirtti. Türkmenli, “Bu çalışma sırasında hemzemin geçit bölgesindeki ray ve traverslerinde değiştirilerek, makineli tamirat çalışmalarının da yapılacağı, bu çalışma yapılan hemzemin geçitte çalışmaların (5) gün süre ile kesintisiz olarak kapatılması gerektiği bildirilmiştir” dedi. Türkmenli, bu istikameti kullanacak vatandaşları da alternatif yollar kullanması konusunda uyardı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme