Turgay Şahin yeniden aday

Afyonkarahisar Baro Başkanı Turgay Şahin, önümüzdeki günlerde yapılacak olan Baro Başkanlığı seçimleri için yeniden aday olduğunu açıkladı. 2020 yılından itibaren 3 dönemdir Afyonkarahisar Barosu Başkanlığı’nı sürdüren Av. Turgay Şahin 1-2 Ekim tarihlerinde yapılacağı açıklanan Baro seçimlerinde yeniden aday olacağını açıkladı. Geçtiğimiz günlerde Av. Murat Çelikbaş Baro Başkanlığı için aday olduğunu duyurmuştu. Son yapılan Baro seçimlerinde [&hellip]

Afyonkarahisar Baro Başkanı Turgay Şahin, önümüzdeki günlerde yapılacak olan Baro Başkanlığı seçimleri için yeniden aday olduğunu açıkladı.

2020 yılından itibaren 3 dönemdir Afyonkarahisar Barosu Başkanlığı’nı sürdüren Av. Turgay Şahin 1-2 Ekim tarihlerinde yapılacağı açıklanan Baro seçimlerinde yeniden aday olacağını açıkladı. Geçtiğimiz günlerde Av. Murat Çelikbaş Baro Başkanlığı için aday olduğunu duyurmuştu. Son yapılan Baro seçimlerinde Çelikbaş ile Şahin’in ekipleri yarışmış, Baro yönetimi Çelikbaş’ın ekibinden oluşmuş,başkanlık görevini ise Turgay Şahin almıştı. Bu dönem yapılacak olan Baro seçimlerinin oldukça çekişmeli geçeceği tahmin edilirken, sonuç merakla bekleniyor.

Haber

Bakmadan Geçme