• Haberler
  • Genel
  • Turex'te 'kalite' eğitimleri – Kocatepe Gazetesi

Turex'te 'kalite' eğitimleri – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar'da toplu taşımacılık yapan TUREX Halk Otobüsleri'nin 130 şoförüne İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yılda 3 defa verilen hizmet içi eğitim seminerleri devam ediyor Turex firması vatandaşlara verdiği hizmetin kalitesini artırmak amacıyla hizmet içi eğitim seminerlerine devam ediyor. Seminerlerle Afyonkarahisar halkına daha kaliteli hizmeti sunmanın amaçlandığı bildirildi.Toplu taşımacılık alanında en iyi hizmeti sunmayı amaçlayan TUREX Halk [&hellip]

Turex’te “kalite” eğitimleri

Afyonkarahisar’da toplu taşımacılık yapan TUREX Halk Otobüsleri’nin 130 şoförüne İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yılda 3 defa verilen hizmet içi eğitim seminerleri devam ediyor

Turex firması vatandaşlara verdiği hizmetin kalitesini artırmak amacıyla hizmet içi eğitim seminerlerine devam ediyor. Seminerlerle Afyonkarahisar halkına daha kaliteli hizmeti sunmanın amaçlandığı bildirildi.
Toplu taşımacılık alanında en iyi hizmeti sunmayı amaçlayan TUREX Halk Otobüsleri kalite için gösterdiği çaba ile beğeni topluyor. Vatandaşa verilen hizmet kalitesini artırarak devam eden TUREX Halk Otobüsleri hizmet içi eğitim seminerlerine devam ediyor.Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ile TUREX Halk Otobüsleri Firması ortaklığında firmada çalışan 130 şoföre Turex garajında hizmet içi eğitim semineri verildi. Trafik Denetleme görevlisi başkomiser Mustafa Yaşar Ayhan tarafından yılda 3 defa verilen eğitimler ücretsiz gerçekleşiyor. 130 şoförün daha kaliteli eğitim alması amacıyla belirli guruplar halinde verilen eğitimlerin bir seansı 1.5 saat sürüyor. Trafik Denetleme görevlisi başkomiser Mustafa Yaşar Ayhan tarafından şoförlere, yayalara nasıl davranılması gerektiği, sürüş mesafesi, takip mesafesi, durak giriş ve çıkışları, şehir içerisinde bire bir şoförlerin yaşadığı sıkıntıların nasıl aşılacağı hakkında bilgiler veriliyor.
Turex firması olarak vatandaşa verilen hizmet kalitesini artırmak için eğitim seminerleri düzenlediklerini söyleyen TUREX Halk Otobüsleri Firması Yönetim Kurulu Başkanı Galip Şanlı, kendilerine destek veren Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü yetkililerine teşekkür etti. Şanlı, “Toplu taşımadaki kalitenin artması amacıyla bu tür eğitimlerimizi yıl da 3 defa gerçekleştiriyoruz. Afyonkarahisar halkına kaliteli hizmet vermek için şoförlerimize devamlı eğitim veriyoruz. Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü’ne Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’ne teşekkür ediyorum. Ücretsiz gerçekleşen bu tür eğitimlerimiz devam edecektir. Şoförlere verdiğimiz eğitim bizim için çok önemlidir. En önem verdiğimiz durum ise bizi tercih eden vatandaşlarımızın can güvenliğidir” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme