• Haberler
  • Genel
  • Turex personeli sertifika aldı – Kocatepe Gazetesi

Turex personeli sertifika aldı – Kocatepe Gazetesi

Turex A.Ş tarafından personele yönelik düzenlenen “Kişisel Gelişim ve Hizmetiçi Eğitim” seminerini başarıyla tamamlayan personele sertifikaları verildi. Sertifika töreninde konuşan İnsan Kaynakları Müdürü Ayşenur Şahin, hizmet kalitesini arttıracakları mesajını verdi Hedef kaliteyi artırmak Özel Halk Otobüsü firması Turex A.Ş tarafından13-15 Ocak 2011 tarihleri arasında ikincisi organize edilen “Kişisel Gelişim ve Hizmetiçi Eğitim” seminerinin sertifika töreni [&hellip]

Turex personeli sertifika aldı

Turex A.Ş tarafından personele yönelik düzenlenen “Kişisel Gelişim ve Hizmetiçi Eğitim” seminerini başarıyla tamamlayan personele sertifikaları verildi. Sertifika töreninde konuşan İnsan Kaynakları Müdürü Ayşenur Şahin, hizmet kalitesini arttıracakları mesajını verdi

Hedef kaliteyi artırmak
Özel Halk Otobüsü firması Turex A.Ş tarafından13-15 Ocak 2011 tarihleri arasında ikincisi organize edilen “Kişisel Gelişim ve Hizmetiçi Eğitim” seminerinin sertifika töreni dün sabah gerçekleştirildi. AKÜ Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan tören Turex firmasını tanıtan kısa filmin izlenmesiyle başladı. Törenin ilk konuşmasın Vali Yardımcısı Mustafa Akdoğan yaptı. Akdoğan, toplu taşımacılık hizmetinde Turex firması ve personelinin gösterdiği çabaların takdire şayan olduğunu ifade etti. Akdooğan’ın ardından Turex İnsan Kaynakları Müdürü Ayşenur Şahin konuklara hitap etti. Turex Turizm AŞ’nin 25 ilde 2 bin personelle hizmet verdiğini söyleyen Şahin, firma olarak Tekirdağ, Denizli ve Afyonkarahisar’da şehir için yolcu taşımacılığı hizmeti sunduklarını aktardı. İnsan Kaynakları Müdürü Ayşenur Şahin; “Afyonkarahisar’da 80 araç ile hizmetlerimizi sürdürmekteyiz. Araçla-rımız iki kamera ile sürekli izlenmekte ve bu durum yolcularımıza güven vermektedir. Ayrıca bütün araçlarımız GP ares sistemi ile sürekli takip edilmektedir. Teknik alt yapı ve kurumsal yapı ve hizmet anlayışımız gereği Afyonkarahisar halkına sunduğumuz hizmet kalitemizi sürekli arttırmak amacındayız.” dedi.
Katılımcılar sertifika aldı
İnsan Kaynakları Müdürü Ayşenur Şahin, “Kişisel Gelişim ve Hizmetiçi Eğitim” semineri-ne firmalarında görevli 115 şoför, 25 idari personel ve 15 AFTAŞ görevlisinin katıldığını bildirdi. Eğitim seminerinin ikincisini düzenlediklerini aktaran Şahin şöyle konuştu: “Programımız bu gün sona erdi. Eğitim prog-ramımız iki kategoriden oluşmuştur. Kişisel gelişim konusunda eğitimi AKÜ iletişim Uzmanı Fikret Ayhan, psikoloji alanında Afyonkarahisar Devlet Hastanesi doktorlarından Dr. Osman Ekmekçi eğitim vermişlerdir. Hizmet içi eğitim alanında iBaşkomiser Yaşar Ayhan Karayolları kanunu ve trafik kuralları konusunda eğitim vermişlerdir.
Turex Turizm A.Ş olarak Afyonkarahisar halkına verdiğimiz iki buçuk yıllık hizmetin kalitesi arttırılarak 7,5 yıl daha devam edecektir.” Tören sertifikaların veril-mesiyle son buldu. Turex A.Ş Proje Müdürü Aydın Erdoğan seminere katkı sunan isimlere plaket verdi. Sertifika törenine; Vali Yardımcısı Mustafa Akdoğan, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Belkıs Özkara, AKÜ Araştırma Görevlisi Sena Coşkun, Öğretim Görevlisi Ali Fikret Aydın, Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Ertekin, Komiser Mehmet Yaşar Aydın katıldılar. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme