• Haberler
  • Genel
  • Turex ile birleşme taraftarıyız – Kocatepe Gazetesi

Turex ile birleşme taraftarıyız – Kocatepe Gazetesi

Eşrefpaşa-Gümüşkent Mahallesi Minibüs Durağı Başkanı Süleyman Balkan, şehir içi trafik sorununun bir an önce yetkililer tarafından çözülmesini istedi. Balkan, bu tür girişimler için Belediye’nin yanında olduklarının da altını çizdi Eşrefpaşa-Gümüşkent Minibüs Durağı Başkanı Süleyman Balkan, 'Geçtiğimiz hafta yayınlanan bir televizyon programında gerçekleşen oturumda Belediye yetkililerimiz biz minibüsçülerin birleşip beraber hareket ederek şehrimizdeki trafik sorununu çözmemizi [&hellip]

Turex ile birleşme taraftarıyız

Eşrefpaşa-Gümüşkent Mahallesi Minibüs Durağı Başkanı Süleyman Balkan, şehir içi trafik sorununun bir an önce yetkililer tarafından çözülmesini istedi. Balkan, bu tür girişimler için Belediye’nin yanında olduklarının da altını çizdi

Eşrefpaşa-Gümüşkent Minibüs Durağı Başkanı Süleyman Balkan, “Geçtiğimiz hafta yayınlanan bir televizyon programında gerçekleşen oturumda Belediye yetkililerimiz biz minibüsçülerin birleşip beraber hareket ederek şehrimizdeki trafik sorununu çözmemizi beyan etmişlerdir” dedi.
TEK ÇATI ALTINDA
BİRLEŞMEK İSTİYORUZ
Şehir içi trafik sorununun büyüdüğünün farkında olduklarını ifade eden Balkan, “Şu anda elimizde yapacak bir şey kalmadı. Halk Otobüsleri ile minibüslerin birleşmesine taraftarız. Bu konuda biz öncü olmak istiyoruz. Afyonkarahisar Belediyesi bu işe öncülük edip, trafikteki her iki araba bir arabaya dönüşecek şekilde organizasyon yapmalı. Tek çatı altında çalışırsak bu sorunlarımızın çözüleceğine inanmaktayız” diye konuştu.
ÜÇ MİNİBÜS YERİNE
TEK OTOBÜS
Trafikte üç minibüsün taşıdığı yolcuları tek otobüsün taşıyabileceğine inandıklarını ifade eden Balkan “Trafiğin yoğun olduğu caddelerimizde 30 adet olan araç sayısının 10 adete düşürüleceğine inanıyoruz. Her 3 dakika içerisinde değilde 8 dakika içerisinde bir araç çıktığı takdirde Afyonkarahisar trafiğinin daha da rahatlayacağı umudundayız. Sayın Belediye Başkanımızın bu konuyu tekrar ele almasını istiyoruz. Zannediliyor ki biz minibüsçüler birleşmeyi istemiyoruz. Aksine bu işin çözülmesini isteyenler bizleriz” dedi.
KAVGALARA SON VERİLMELİ
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın minibüsçü esnafını bir araya getirmesini de istediklerini ifade eden Balkan, “Bizlerin fikirlerinin alınmasını istiyoruz. Bu konuya hepimiz razıyız ve bu dönüşümü can-ı gönülden istiyoruz” dedi. Turex Otobüs Firması ile çatışmalı bir halde taşımacılık yaptıklarını da belirten Balkan, “Dövüşlerin, kavgaların artık bir son bulmasını istiyoruz. Sayın Belediye Başkanımızdan, Sayın Valimizden bu konunun tekrar ele alınarak çözülmesini istiyoruz. Bu konu eğer çözülür ise, esnafımızda memnun olacak ve bu sorunlar çözülmüş olacak” dedi. Vatandaşların güvenli bir şekilde yolculuk yapacaklarının garantisini de veren Balkan, “Konuşamadığımız diğer esnaf kardeşlerimizinde konu hakkında ki görüşlerini açıklamalarını beklemekteyiz” diye konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme