• Haberler
  • Genel
  • Türbe Camii, Kur'an kursu öğrencileriyle şenlendi

Türbe Camii, Kur'an kursu öğrencileriyle şenlendi

Türbe Camii Derneği tarafından cami bahçesinde Kur'an Kursu öğrencileri ve ailelerine iftar yemeği verildi Türbe Camii Derneği tarafından Kur'an Kursu öğrencilerine Türbe Camii bahçesinde verilen iftar yemeğine çocukların aileleri, cami hocaları ve Kur'an kursu eğitmenleri de katıldı. Yaz Kur'an kurslarında eğitim gören çocuklara yönelik verilen iftar yemeğine katılan çok sayıda çocukların yemek duasının ardından oruçlar [&hellip]

Türbe Camii, Kur’an kursu öğrencileriyle şenlendi

Türbe Camii Derneği tarafından cami bahçesinde Kur’an Kursu öğrencileri ve ailelerine iftar yemeği verildi

Türbe Camii Derneği tarafından Kur’an Kursu öğrencilerine Türbe Camii bahçesinde verilen iftar yemeğine çocukların aileleri, cami hocaları ve Kur’an kursu eğitmenleri de katıldı. Yaz Kur’an kurslarında eğitim gören çocuklara yönelik verilen iftar yemeğine katılan çok sayıda çocukların yemek duasının ardından oruçlar açıldı. İftar programlarıyla öğrencileri bir araya getirerek kaynaşmalarının sağlandığı yemeğin ardından semazen gösterisini çocuklar ve yemeğe katılan misafirler ilgi ile izledi.
Dernek yetkilileri; “Aynı zamanda birlik ve beraberliğin bir örneğini göstermek için çocuklarımızı iftar yemeğinde buluşturmanın ayrıca mutluluğunu yaşamaktayız. Çocuklarımızı camiye gönderen ailelerimize de teşekkür ediyor, inşaallah önümüzdeki sene daha çok sayıda öğrencimiz ile iftar yemeğinde buluşmayı ümid ediyoruz. 1710 yılında yapılan Mevlevi Türbe Camiimizde, Mevlana’nın torunlarından Aba Puş-i Veli, Sultan-ı Divani Mehmet Semai Çelebi, Hızırşah Çelebi, Şah İsmail’in oğlu Elkas Mirza ve diğer Mevlevi büyükleri gömülü bulunmaktadır” dediler. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme