• Haberler
  • Spor
  • 'Tur atlayamadığımız için çok üzgünüz'

'Tur atlayamadığımız için çok üzgünüz'

Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu'nda kendi sahasında TFF 1. Lig takımlarından Ümraniyespor'a penaltılarla 5-4 mağlup olan AFJET Afyonspor'da hüzün vardı. Turu elinden kaçıran oyuncuların yaşadığı üzüntü yüzlerinden okundu. Maçın ardından yapılan basın toplantısında konuşan AFJET Afyonspor Teknik Direktör Cüneyt Tiryaki, maçı değerlendirdi. Tiryaki, 'Öncelikle Ümraniyespor'u turu geçtikleri için tebrik ediyoruz. Bundan sonraki lig ve [&hellip]

Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu’nda kendi sahasında TFF 1. Lig takımlarından Ümraniyespor’a penaltılarla 5-4 mağlup olan AFJET Afyonspor’da hüzün vardı. Turu elinden kaçıran oyuncuların yaşadığı üzüntü yüzlerinden okundu. Maçın ardından yapılan basın toplantısında konuşan AFJET Afyonspor Teknik Direktör Cüneyt Tiryaki, maçı değerlendirdi. Tiryaki, “Öncelikle Ümraniyespor’u turu geçtikleri için tebrik ediyoruz. Bundan sonraki lig ve kupa müsabakalarında kendilerine başarılar diliyorum. Müsabakaya gelince bütün oyuncularımı tebrik ediyorum. 120 dakikalık bölümde bizden iki lig üstte olan takıma karşı oyun üstünlüğünü çoğu zaman kaptırmadık. Zaman zaman yorgunluk üzerimizde hissedildi. Bu da çok doğaldır tabii bizler de yoğun bir maç trafiğinden geçiyoruz. Kupaya kalmayı istiyorduk işin açıkçası tabii ki o anlamda biraz üzüldük. Yüzdük yüzdük kuyruğuna kadar getirdik fakat Allah nasip etmedi. Maç penaltılara kaldı biliyorsunuz penaltılarda biraz şans kısmette lazım dört penaltı kaçırdık rakip bir eksik kaçırdı. Dolayısıyla tur atlayamadığımız için çok üzgünüz biz de şehir de gerçekten çok istiyordu. Bütün oyuncularımı tebrik ediyorum ellerinden geleni yaptılar. Taraftarımız da 120 dakika takımımızı destekledi onlara da teşekkür ediyoruz” dedi.
“DİYARBEKİR ŞAMPİYONLUK
ADAYLARINDAN”
Hafta sonunda Diyarbekirspor’a konuk olacakları maç hakkında bilgi veren Teknik Adam Tiryaki, “Bir müsabakayı geride bıraktık. Tabi bizim için önemli olan lig hedeflerimiz var. Bu ligde bu grubun şampiyonluk adaylarından en güçlü olan takımlarında bir tanesi ile karşılaşacağız. Diyarbekirspor’da son haftalarda çıkışta olan bir takım oraya müsabakayı kazanmak için gideceğiz. Oradan 3 puanla dönersek, yolumuz daha da açılacaktır. Son haftalardaki çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz. Kupa mesaisini bugün itibarı ile sonlandırdık, oyuncularımız tabii bugün yorgunluk belirtileri gösterdiler. Önümüzde üç günlük bir toparlanma süresi var inşallah oradan da alnımızın akıyla istediğimizi alıp dönmeyi düşünüyoruz” ifadesine yer verdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme