TUR KANLI BİTTİ – Kocatepe Gazetesi

1 ölü, 43 yaralı Kaza, dün saat 17.30 sıralarında Afyonkarahisar-Kütahya Karayolu'nun 38’inci kilometresinde, Anıtkaya beldesi yakınlarında meydana geldi. Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ne yapılan gezinin ardından Kütahya’ya dönen ve Ali K.’nın kullandığı 43 SE 316 plakalı otobüs, Afyonkarahisar merkeze bağlı Anıtkaya Beldesi yakınlarına geldiğinde şiddetli yağmur nedeniyle kontrolden çıkıp şarampole devrildi. Kaza sonrasında olay yerine çok sayıda [&hellip]

TUR KANLI BİTTİ

1 ölü, 43 yaralı

Kaza, dün saat 17.30 sıralarında Afyonkarahisar-Kütahya Karayolu’nun 38’inci kilometresinde, Anıtkaya beldesi yakınlarında meydana geldi. Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ne yapılan gezinin ardından Kütahya’ya dönen ve Ali K.’nın kullandığı 43 SE 316 plakalı otobüs, Afyonkarahisar merkeze bağlı Anıtkaya Beldesi yakınlarına geldiğinde şiddetli yağmur nedeniyle kontrolden çıkıp şarampole devrildi. Kaza sonrasında olay yerine çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi sevk edildi. Sağlık görevlilerinin müdahale ettiği 43 yaralı, ambulans ve özel araçlarla Kütahya ile Afyonkarahisar’daki hastanelere götürülerek tedaviye alındı. Kazada yaşamını yitiren yolcunun isminin Sevim Dönmez (56) olduğu bildirildi. Dönmez’in cenazesi Cumhuriyet Savcısı’nın incelemesinin ardından Kütahya Devlet Hastanesi morguna gönderildi.
Pek çok yaralının tedavisini üstlenen Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde de yoğunluk yaşandı. Hastane Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Ünlü, hastaların tedavisinin devam ettiğini, yaralılardan birisinin sağlık durumunun ağır olduğunu söyledi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme