• Haberler
  • Genel
  • Tupperware için buluştular – Kocatepe Gazetesi

Tupperware için buluştular – Kocatepe Gazetesi

Bayanların ilgi odağı olan Tupperware firmasının Afyonkarahisar’daki etkinliği geniş ilgi gördü Kurulduğu 1948 yılından bu yana, insanların hayatlarını kolaylaştırmak için birbirinden özel ürün tasarımları ve üretimi üzerinde çalışan Tupperware firmasının Afyonkarahisarlı bayanların katılımıyla düzenlenen programı büyük ilgi gördü. Tüketicilerinin gıdalarını en sağlıklı ve en taze şekilde saklarken zamandan ve bütçelerinden tasarruf etmelerini sağlamayı amaçlayan Tupperware [&hellip]

Tupperware için buluştular

Bayanların ilgi odağı olan Tupperware firmasının Afyonkarahisar’daki etkinliği geniş ilgi gördü

Kurulduğu 1948 yılından bu yana, insanların hayatlarını kolaylaştırmak için birbirinden özel ürün tasarımları ve üretimi üzerinde çalışan Tupperware firmasının Afyonkarahisarlı bayanların katılımıyla düzenlenen programı büyük ilgi gördü. Tüketicilerinin gıdalarını en sağlıklı ve en taze şekilde saklarken zamandan ve bütçelerinden tasarruf etmelerini sağlamayı amaçlayan Tupperware tarafından AKÜ Ahmet Necdet Sezer Kampüsü’nde düzenlenen “Mutfakta Moda Show” isimli programa çok sayıda Afyonkarahisarlı bayan katıldı.
Mutfakda sağlıklı ürünler kullanılarak yapılan görsel performansın ardından Tupperware Eğitim Müdürü Serav Altınok, firmalarının amaç ve hedeflerini anlatan bilgiler sundu. Dünyada ve Türkiye’nin bir çok noktasında bulunan distiribütörlükleri ile Tupperware’nin milyonlarca hanıma ulaştığını, günlük yaşamlarında eşsiz imkanlar sunduğunu belirten Serav Altınok, “Afyonkarahisar’da da büyük bir potansiyelimiz olduğunu biliyoruz. Bu potansiyelimizi görerek, Afyon’daki etkinliklerimize önem veriyoruz. Firmamızın Afyonkarahisar İl Temsilcisi Şerife Kırker hanımefendi ile el ele vererek, Afyonlu bayanlara kolay iş imkanları sunmaya çalışıyoruz” dedi.
Program sonunda Tupperware etkinliklerine yeni katılanlar ile programı izleyenlere küçük hediyeler verilerek gönülleri kazanılmaya çalışıldı.
>> Esra Küçükkurt’un haberi

Bakmadan Geçme