Tüp bebek tedavisinde güncel yöntemler anlatıldı

Sandıklı Belediyesi Düğün Salonu'nda önceki gün geçekleştirilen söyleşiye konuşmacı olarak Fertillife Afyon Hastanesi sahibi ve Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Fatih Öğüç katıldı. Söyleşiye katılan vatandaşlar merak ettikleri soruların yanıtını aradılar.'KISIRILIK TEDAVİ İLE ORTADAN KALKIYOR'Op. Dr. Fatih Öğüç, söyleşisinde kısırlığın tedavi edilmesi hakkında konuşarak, 'Halk arasında kısırlık olarak bilinen sağlık sorununu [&hellip]

Sandıklı Belediyesi Düğün Salonu’nda önceki gün geçekleştirilen söyleşiye konuşmacı olarak Fertillife Afyon Hastanesi sahibi ve Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Fatih Öğüç katıldı. Söyleşiye katılan vatandaşlar merak ettikleri soruların yanıtını aradılar.
“KISIRILIK TEDAVİ İLE ORTADAN KALKIYOR”
Op. Dr. Fatih Öğüç, söyleşisinde kısırlığın tedavi edilmesi hakkında konuşarak, “Halk arasında kısırlık olarak bilinen sağlık sorununu günümüz teknolojileri ve güncel tedavi yöntemleri ile tedavi edebilmek mümkün. Geçmiş dönemlerde her 10 hastadan 2 tanesi tedavi edilerek çocuk sahibi olurken güncel yöntemlerle bu oran 3 katına yükseldi.” dedi.

Bakmadan Geçme