Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Tüm siyasi aktörler en yüksek düzeyden tepki vermeli”

DP Genel Başkanı Gültekin

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan tehdide karşı tüm siyasi
aktörlerin en yüksek düzeyden tepki vermesi gerektiğini söyledi

 

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, Alaattin Çakıcı’nın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu tehdidi ile ilgili açıklamada bulundu. Genel Başkan Uysal, tehdidin aslen tümüyle demokratik siyasete yapıldığına dikkat çekerek içinde bulunduğumuz iklimin zehirlenmesine müsaade edilmemesi gerektiği uyarısında bulundu.
“SİYASİ İKLİMİN ZEHİRLENMESİNE MÜSAADE EDİLMEMELİ”
Tüm siyasi aktörlerin en yüksek düzeyde tepki vermesini gerektiğini ifade eden Uysal, şunları kaydetti: “CHP lideri hedef alınmış olsa da kategorik olarak demokratik siyaset hedef alınmıştır. Tüm siyasi aktörler ve yargı bu bilinçle siyasi iklimin zehirlenmesine müsaade etmemelidir.”
“AK PARTİ. İŞİN UCU KENDİLERİNE DOKUNUNCA FERYAT ETTİ”
Uysal açıklamasında, “Geçmişte FETÖ’nün, MHP ve CHP’ye operasyon çekerken ellerini ovuşturan, “genel değil özel, özel” diyen AK Parti iktidarı işin ucu kendilerine dokununca feryat etti. Rakip siyasi partiler hedef alınıyor diyerek sevinenler sonunda aynı sonla karşılaşmıştır. Bugün bu hataya düşmemek gerekir. Türkiye’de siyasetin ve siyasi mücadelenin meşru sınırları silikleşiyor. TBMM’de 2. büyük gruba sahip olan CHP’nin Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu galiz bir şekilde tehdide maruz kalırken topyekun iktidar başta olmak üzere tüm siyasi aktörler en yüksek düzeyden tepki vermeli!” şeklinde konuştu. >> Kocatepe Haber Merkezi