• Haberler
  • Eğitim
  • 'Tüm Şehit Meslektaşlarımızın Emanetine Sahip Çıkmaya Söz Veriyorum'

'Tüm Şehit Meslektaşlarımızın Emanetine Sahip Çıkmaya Söz Veriyorum'

Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın'ın hayatını anlatan film gözyaşlarıyla izlendi. Filmin ardından konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, 'Tüm şehit meslektaşlarımızın emanetine sahip çıkacağımıza söz veriyorum.' dedi.

2017 yılında Batman’ın Kozluk ilçesinde bölücü terör örgütü üyelerince 23 yaşında şehit edilen Müzik Öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın’ın hayatını beyaz perdeye taşıyan “Aybüke; Öğretmen Oldum Ben” filmini Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve protokol üyeleri birlikte izlendi. Filmi izleyenler arasında; Vali Yiğitbaşı’nın eşi Dr. Burhan Selim Yiğitbaşı, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Şube Müdürü Hayati Duman, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrencilerde yer aldı.

Haber

Film gösteriminin ardandan konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, şunları kaydetti: “İdeallerinin ardından koşan, azimle ve şevkle çalışan Aybüke Öğretmenin hayatını gözyaşları içerisinde izledik. Öğretmenlerimizin hepsi yarınlarımızın teminatı olan evlatlarımızın yetiştirilmeleri için ellerinden gelen her şeyi fazlasıyla yapıyorlar. Bundan dolayı öğretmenlik diğer mesleklerle kıyaslanamayacak kadar kutsal bir meslektir. Bu vesile ile tüm şehitlerimizi, tüm şehit meslektaşlarımızı rahmetle, minnetle yâd ediyor, onların emanetine sahip çıkacağımıza söz veriyorum.”

Haber

Bakmadan Geçme