• Haberler
  • Genel
  • “Tüm seçimlerden zaferle çıktık” – Kocatepe Gazetesi

“Tüm seçimlerden zaferle çıktık” – Kocatepe Gazetesi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, girdikleri tüm seçimlerden zaferle ayrıldıklarını ifade etti. Ürün, aynı başarıyı 2014 Mahalli İdareler seçiminde de tekrarlayacaklarını söyledi Türk halkının bugüne kadar hep arkalarında olduğunu kaydeden AK Parti Milletvekili Halil Ürün, '2002 yılından itibaren 3 genel ve 2 mahalli seçimde oylarımızı artırarak çıktık. 2014 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler seçiminde [&hellip]

"Tüm seçimlerden zaferle çıktık"

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, girdikleri tüm seçimlerden zaferle ayrıldıklarını ifade etti. Ürün, aynı başarıyı 2014 Mahalli İdareler seçiminde de tekrarlayacaklarını söyledi

Türk halkının bugüne kadar hep arkalarında olduğunu kaydeden AK Parti Milletvekili Halil Ürün, “2002 yılından itibaren 3 genel ve 2 mahalli seçimde oylarımızı artırarak çıktık. 2014 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler seçiminde de aynı başarıyı tekrarlamak istiyoruz” dedi.
Mevcut kazandıkları belediyelerde yaptıkları hizmetleri, diğer siyasi partilerin bulunduğu belediyelerde ise yapacakları hizmetleri anlatarak güven tazelemek istediklerini kaydeden Ürün, “İl Genel Meclisimiz güzel hizmetler sundu. Halkımızın İGM üyelerimize tekrar destek vereceklerini iyi biliyoruz” diye konuştu.
AK Parti’nin belirlediği 2023 vizyonuna erişmek için yoğun bir çaba içinde olduklarını kaydeden Ürün, tüm kurum ve kuruluşların bu doğrultuda üzerine düşeni en iyi şekilde yapması gerektiğini söyledi. Son olarak ülke gündeminde de geniş yankı bulan alkol yasağına değinen Ürün, Vali Balkanlıoğlu’na haksızlık edilmek istendiğini ama gerçeği halkımızın çok iyi bildiğini ifade etti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme