Tüm sağlık tesisleri aynı kalitede olacak

Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ayhan Erenoğlu, Afyonkarahisar’daki tüm sağlık tesislerinde üst düzey hizmet vermek için çalıştıklarını belirtti Afyonkarahisar’da ilk kez Sağlıkta Eğitim ve Kalite Çalıştayı düzenlendi. Afyonkarahisar Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı sağlık tesislerinde görev yapan Kalite Yönetim Direktörleri, eğitim ve kalite çalışanlarının katıldığı çalıştaya yaklaşık 40 kişi katıldı. İlimiz kamu hastanelerindeki [&hellip]

Tüm sağlık tesisleri aynı kalitede olacak

Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ayhan Erenoğlu, Afyonkarahisar’daki tüm sağlık tesislerinde üst düzey hizmet vermek için çalıştıklarını belirtti

Afyonkarahisar’da ilk kez Sağlıkta Eğitim ve Kalite Çalıştayı düzenlendi. Afyonkarahisar Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı sağlık tesislerinde görev yapan Kalite Yönetim Direktörleri, eğitim ve kalite çalışanlarının katıldığı çalıştaya yaklaşık 40 kişi katıldı. İlimiz kamu hastanelerindeki hizmet sunumunu kusursuz hale getirmenin amaçlandığı toplantı sonucunda çalışan ve hasta memnuniyetini de en üst düzeye getirme hedefi tutuldu.
BAŞARI HEPİMİZİN
Çalıştayın açılış konuşmasını gerçekleştiren Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreter Dr. Ayhan Erenoğlu, çalıştayın önemine dikkat çekerek hedeflerinin her geçen gün büyüdüğünü belirtti. Erenoğlu, “İlimizin tüm tesislerinin aynı kalitede aynı düzende ve işlerlikte olmasını amaçlıyoruz. Devlet Hastanesi’nin hizmet kalitesi nasılsa bir Emirdağ’ın bir Dinar’ın da aynı olmasını istiyoruz. Fiziki koşullarımız aynı olmayabilir ancak verdiğimiz hizmetin, temizliğimizin kalitesi aynı olmak zorunda. Mükemmeliyetçiliği istediğimizi tüm toplantılarda belirtiyoruz. Bunu da gerçekleştirecek olan sizlersiniz. Verimlilik toplantılarının sonucunda hastanelerinizin idarecileriniz nasıl tıbbi- sarf malzeme, cihaz alışverişlerini birbirleriyle yapıyorsa sizlerden de bu iletişimi ve birliği bekliyoruz” dedi.
Kazanılan başarıların tesadüf olmadığına dikkat çeken Erenoğlu, “Ülke genelinde 4. olmayı hak ettiysek bunda hepinizin katkısı büyüktür” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme