• Haberler
  • Genel
  • Tüm partilerin oylarına talibim – Kocatepe Gazetesi

Tüm partilerin oylarına talibim – Kocatepe Gazetesi

MHP Milletvekili aday adayı Ahmet Biçer seçim çalışmalarına başladı. Emirdağ ilçesi’nin ve Avrupa’daki gurbetçilerin desteği ile yola çıktığını kaydeden Biçer, Emirdağ’da tüm partilerin oylarına talip olduğunu söyledi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili aday adaylığını geçtiğimiz günlerde açıklayan Ahmet Biçer Gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti.Kocatepe Gazetesi sahibi Sezer Küçükkurt ile görüşen Biçer neden Milletvekili aday adayı olduğunu [&hellip]

Tüm partilerin oylarına talibim

MHP Milletvekili aday adayı Ahmet Biçer seçim çalışmalarına başladı. Emirdağ ilçesi’nin ve Avrupa’daki gurbetçilerin desteği ile yola çıktığını kaydeden Biçer, Emirdağ’da tüm partilerin oylarına talip olduğunu söyledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili aday adaylığını geçtiğimiz günlerde açıklayan Ahmet Biçer Gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti.
Kocatepe Gazetesi sahibi Sezer Küçükkurt ile görüşen Biçer neden Milletvekili aday adayı olduğunu ve seçilmesi durumunda yapacağı çalışmaları anlattı.
ÜLKENİN VE AFYON’UN DURUMU ORTADA
Türkiye’nin içinde bulunduğu durumun kötü olduğunu ifade eden Biçer, “Milletvekili aday adayı olmamdaki ana nedenlerin başında ülkenin gidişatının kötü durumda olması yer alıyor. Bunun yanı sıra diğer önemli bir neden ise Afyonkarahisar’ın çoğu ilçe, belde ve köyünün hak ettiği hizmeti alamamasıdır. Tüm vatandaşlarımızla kucaklaşmak hizmet edebilmek için bu göreve talip oldum.” dedi.
EMİRDAĞ’DAN 20 YILDIR
VEKİL ÇIKMIYOR
Emirdağ ilçesi’nden 20 yıldır Milletvekili çıkmadığının altını çizen MHP Milletvekili aday adayı Biçer, “Emirdağ ilçemizden 20 yıldır Milletvekili çıkmadı. İlçemizde bulanan tüm kesimlerin ve özellikle de gurbetçi hemşehrilerimizin desteği ile bu yola çıktım. Tüm partilerin oylarına talibim. Bilindiği üzere partimiz kongre sürecinde, düzenlenen kongrelere giderek teşkilat üyelerimizle biraraya gelip onların istek ve taleplerini dinliyorum. Kendimi tanıtarak göreve gelmem halinde yapacağım çalışmaları anlatıyorum. Seçilirsem ben değil, biz olarak çalışıp Afyonkarahi-sar’a hizmet edeceğimi ifade ederek belli bir zümrenin değil, tüm halkın vekili olacağımı anlatıyorum.” ifadelerini kullandı. >> Burak AYDIN’ın haberi

Ahmet Biçer Kimdir?
1959 Emirdağ doğumlu olan Ahmet Biçer ilkokul, ortaokul ve lise tahsilini Emirdağ ilçesi’nde tamamladıktan sonra 1981 yılında Afyon Mali Bilimler Fakültesi’nden mezun oldu. 1984-85 yılları arasında vatani görevini İskenderun Akçay Piyade Taburu’nda yedek subay olarak tamamlayan Biçer, 1978-2004 yılları arasında Gögüs Hastanesi Saymanlığı görevinde bulundu.
1985 yılında memuriyete dönmeyerek ticaret hayatına atılan Ahmet Biçer, 20 yıl boyunca giyim sektöründe hizmette bulunduktan sonra, 2005 yılında bu yana kuyumculukla iştigal etmektedir.
1976-77 yılları arasında Emirdağ Ülkücü Ocakları yönetim kurulu üyeliği yapan Biçer, Afyon Mali Bilimler Fakültesi Öğrenci Derneği’nde de çeşitli görevlerde bulundu. Biçer, 1979-80 yılları arasında da Ülküm Bir Derneği yönetiminde görev aldı. Halen MHP üyesi ve delegesi olan Biçer evli ve iki çocuk babasıdır. Biçer’in bir oğlu avukat diğer oğlu ise Niğde Mühendislik Fakültesi 3. sınıf öğrencisidir.

Bakmadan Geçme