Tüm MYO’lar yerleşke niteliği kazanacak

Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, tüm Meslek Yüksekokulları’nın yerleşke niteliğine kavuşacağını belirtti Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, AKÜ Emirdağ Meslek Yüksekokulu'nda (MYO) inşaatı tamamlanan laboratuvar binasını incelemek üzere resmi bir ziyaret gerçekleştirdi.Solak, inşaatı tamamlanan ve Emirdağlı Hayırsever Fehmi Zeki Denizli tarafından yaptırılan laboratuvar binasını gezerek yetkililerden bilgiler aldı.Solak ve [&hellip]

Tüm MYO'lar yerleşke niteliği kazanacak

Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, tüm Meslek Yüksekokulları’nın yerleşke niteliğine kavuşacağını belirtti

Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, AKÜ Emirdağ Meslek Yüksekokulu’nda (MYO) inşaatı tamamlanan laboratuvar binasını incelemek üzere resmi bir ziyaret gerçekleştirdi.
Solak, inşaatı tamamlanan ve Emirdağlı Hayırsever Fehmi Zeki Denizli tarafından yaptırılan laboratuvar binasını gezerek yetkililerden bilgiler aldı.
Solak ve beraberindeki Emirdağ Kalkındırma ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdullah Halaç ve dernek yönetim kurulu üyeleri Gökhan Yüce ve Metin Akın ile birlikte inşaatı tamamlanan ve tefrişat çalışmaları başlayan binada incelemelerde bulundu. Solak, inşaatın tamamlanması ile çevre düzenlenmesi ve laboratuvarların ihtiyaç duyacağı donanımların temin edilmesi hususunda AKÜ yönetimi olarak MYO Müdürü Doç. Dr. Taner Kavas’a gereken desteği vereceğini ifade etti.
Solak, AKÜ yönetimi olarak yerleşke mantığında eğitimin sürdürülebilmesi adına gayret gösterdiklerini ifade ederek, “Bu kapsamda Emirdağ ile birlikte Dinar’da, Bolvadin’de ve Sandıklı’da çalışmalarımız oldu. İnşallah Emirdağ MYO da kısa sürede laboratuvarları, spor ve sosyal alanları ile adı belirlenmiş bir yerleşke olarak öğrencilerimize hizmet verecek” dedi. Solak, binanın resmi açılışının kısa sürede tamamlanacak eksikliklerin ardından gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme