'Tüm İslam Âlemine Hayırlar Getirsin'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Kahveci, bütün insanlığa rahmet elçisi olarak gönderilen Hz. Muhammed'in (S.A.V.) doğumunu ifade eden Mevlid Kandili'ni tebrik ederek, tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci, “Âlemlere rahmet olarak dünyaya gelen sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V.) doğduğu gece olan bu mübarek geceyi idrak etmenin mutluluğu içerisindeyiz. Mevlid Kandili, hoşgörünün, barışın ve kardeşliğin pekiştiği, gönüllerimizin huzur bulduğu kutlu bir zaman dilimidir. Peygamber Efendimizin hayatını, öğütlerini ve ahlakını yeniden hatırlayıp hayatımıza tatbik etmemiz gereken bu müstesna gün ve geceler, manevi bağlarımızı kuvvetlendirmek için önemli bir fırsattır” dedi. 

Kahveci, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Bu gece; Peygamberimizin hayatını, mesajlarını yeniden hatırlayacağımız, düşüneceğimiz ve insanlığa getirdiği bütün değerleri anlayıp, hayatımızı O'nun güzel ahlakıyla güzelleştirebileceğimiz bir manevi yenilenme fırsatıdır. Bu vesileyle tüm milletimizin ve İslam âleminin Mevlid Kandilini en içten dileklerimle kutluyor, ülkemize ve tüm insanlık âlemine sağlık ve esenlikler getirmesi temennisiyle, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”
 

Bakmadan Geçme