• Haberler
  • Siyaset
  • 'Tüm askerlerimizle gurur duyuyoruz' – Kocatepe Gazetesi

'Tüm askerlerimizle gurur duyuyoruz' – Kocatepe Gazetesi

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Raşit Demirel geçtiğimiz seçimlerde MHP Milletvekili Aday Adayı olan Ahmet Biçer ve Ülkü Ocakları Hukuk Danışmanı Murat Biçer, Seydiler Beldesi'nde asker uğurlama törenine katıldılar.Asker adaylarının eğlencesine katılan Demirel, tüm askerlere Türk Bayrağı'na sarılmış Kur'an-ı Kerim hediye etti. Peygamber Ocağına giden gençleri tebrik eden Demirel, 'Hepinizle gurur duyuyoruz. Sizler ülkemizin birlik [&hellip]

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Raşit Demirel geçtiğimiz seçimlerde MHP Milletvekili Aday Adayı olan Ahmet Biçer ve Ülkü Ocakları Hukuk Danışmanı Murat Biçer, Seydiler Beldesi’nde asker uğurlama törenine katıldılar.
Asker adaylarının eğlencesine katılan Demirel, tüm askerlere Türk Bayrağı’na sarılmış Kur’an-ı Kerim hediye etti. Peygamber Ocağına giden gençleri tebrik eden Demirel, “Hepinizle gurur duyuyoruz. Sizler ülkemizin birlik ve dirliğinin korunması için en kutsal bildiğimiz ocaklardan birisinde olacaksınız. Allah burnunuzu bile kanatmasın” dedi.
Türk Bayrağı’na sarılmış Kur’an-ı Kerim’i öperek alan askerler ise MHP heyetine programa katıldıkları için teşekkür ettiler. Program gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme