• Haberler
  • Genel
  • Tükiye 13’üncüsü Cansu ödülünü Vali Balkanlıoğlu’ndan aldı

Tükiye 13’üncüsü Cansu ödülünü Vali Balkanlıoğlu’ndan aldı

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, TBMM Meclis Araştırma Komisyonu tarafından düzenlenen “Bilgi Toplamada İnternetin Rolü” konulu kompozisyon yarışmasında, Türkiye 13’üncüsü olan ilköğretim okulu öğrencisi Cansu Belen’e ödülünü verdi Bilgi toplumu olma yolunda bilişim sektöründeki gelişmeler ile internet kullanımının başta çocuklar, gençler ve aile yapısı üzerinde olmak üzere sosyal etkilerinin araştırılması amacıyla, TBMM'de Meclis Araştırma Komisyonu tarafından [&hellip]

Tükiye 13'üncüsü Cansu ödülünü Vali Balkanlıoğlu'ndan aldı

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, TBMM Meclis Araştırma Komisyonu tarafından düzenlenen “Bilgi Toplamada İnternetin Rolü” konulu kompozisyon yarışmasında, Türkiye 13’üncüsü olan ilköğretim okulu öğrencisi Cansu Belen’e ödülünü verdi

Bilgi toplumu olma yolunda bilişim sektöründeki gelişmeler ile internet kullanımının başta çocuklar, gençler ve aile yapısı üzerinde olmak üzere sosyal etkilerinin araştırılması amacıyla, TBMM’de Meclis Araştırma Komisyonu tarafından Türkiye genelinde yapılan “Bilgi Toplamada İnternetin Rolü” isimli kompozisyon yarışmasında, Türkiye 13.sü olan Cansu Belen’e Vali İrfan Balkanlıoğlu, TBMM’den gelen ödülünü verdi.
Oruçoğlu İlköğretim Okulunda 7. Sınıf öğrencisi olan Cansu Belen, TBMM tarafından 3-21 Mayıs 2012 tarihleri arasında yapılan “Bilgi Toplamada İnternetin Rolü” isimli kompozisyon yarışmasında 13. olmanın sevincini yaşarken, “Vali İrfan Balkanlıoğlu tarafından ödül almanın mutluluğunu yaşıyorum” dedi.
Alınan dereceden gurur duyduğunu belirten Vali İrfan Balkanlıoğlu; “Afyonkarahisar’da Cansu Belen gibi birçok çocuğumuz var. Fakat kabiliyetinden ve cesaretinden dolayı Cansu’yu ayrıca tebrik ediyorum. Bu derece bizleri çok mutlu etti”dedi.
Cansu Belen’e ilerde çok iyi yerlere geleceksin diyen Vali Balkanlıoğlu; “Bu başarı gibi daha birçok başarılar kazanmanı temenni ediyor, böyle güzel bir çocuk yetiştirdikleri için ailene teşekkür ediyorum” diye konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme