• Haberler
  • Genel
  • Tuhaf bir hırsızlık girişimi – Kocatepe Gazetesi

Tuhaf bir hırsızlık girişimi – Kocatepe Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı'nda ilginç bir hırsızlık girişimi yaşandı. Parti çalışanları, sabah saatlerinde İl Başkanlığı binasının kapısının açık olduğunu, bina içindeki televizyonun sökülerek dışarı bırakıldığını fark etti Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı'nda, sabah saatlerinde ilginç bir hırsızlık girişimi yaşandı. Partinin çalışanları, faaliyetlere başlamak için İl Başkanlığı binasına geldiklerinde, kapının açık olduğunu gördü. [&hellip]

Tuhaf bir hırsızlık girişimi

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nda ilginç bir hırsızlık girişimi yaşandı. Parti çalışanları, sabah saatlerinde İl Başkanlığı binasının kapısının açık olduğunu, bina içindeki televizyonun sökülerek dışarı bırakıldığını fark etti

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nda, sabah saatlerinde ilginç bir hırsızlık girişimi yaşandı. Partinin çalışanları, faaliyetlere başlamak için İl Başkanlığı binasına geldiklerinde, kapının açık olduğunu gördü. İl Başkanlığı’ndaki çekmecelerin karıştırıldığını, içerideki televizyonun sökülüp binanın yan tarafına bırakıldığını fark eden parti çalışanları; CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz ile İl Emniyet Müdürlüğü’ne haber verdi. Polis, ihbar üzerine CHP İl Başkanlığı’nda inceleme yaptı. Parmak izlerinin alınmasının ardından polis, CHP İl Başkanlığı’ndan ayrıldı.
ÇEKMECELER KARIŞTIRILMIŞ
CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, olay için “İlginç bir hırsızlık” yorumunu yaptı.
Görgöz, “Sabah saat 9 sıralarında partide çalışan arkadaşımız geldiğinde, kapıyı açık bulduğunu söyledi. Beni aradı. İçeriye girdiğinde bütün çekmecelerin açık olduğunu, yukarıdaki İl Başkanlığı odasının kapısının kilitli olmasına rağmen açılmış olduğunu ve çekmecelerin, dolapların açık olduğunu söyledi. Duvarda asılı olan televizyonun da sökülmüş olduğunu, giriş kapısının yan tarafındaki duvara bırakıldığını belirtti. Kablolar kesilmiş, televizyon aşağıya bırakılmış” dedi.
BİLGİSAYARLAR İNCELENECEK
Herhangi bir eşyanın çalınmadığını, ancak bilgisiyarlarla oynama yapılıp yapılmadığını belirleyemediklerini söyleyen Görgöz, “Herhangi bir eşya kaybı söz konusu değil. Çalınma söz konusu değil. Hırsızlık diyemiyorum, ama giden bir şey yok. Emniyet’e gereken bilgiyi verdik. Görevliler, sorumlular incelemeler yaptılar. İlginç bir olaydır. Bilgisayarlarımızı da inceleteceğiz” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme