TÜGVA'nın genel kurulu yapılacak

TÜGVA Afyonkarahisar 4. İl Olağan Genel kurul toplantısı cumartesi günü yapılacak

TÜGVA Afyonkarahisar İl Temsilcisi Ramazan Sami Çınar ile TÜGVA Afyonkarahisar Şubesi yöneticileri Murat Zengin ve İbrahim Özkara Kocatepe Gazetesi’ni ziyaret ederek cumartesi günü yapılacak olan genel kurul toplantısıyla ilgili bilgilendirmede bulundular.
Mille ve manevi değerleri taşıyan, ülkenin birlik ve bütünlüğü için çabalayan genç nesiller yetiştirmek adına Türkiye’nin her ilinde teşkilatlanmasını tamamlayan TÜGVA’nın Afyonkarahisar’daki yeni dönemi için de kendilerinin görevlendirildiğini belirten TÜGVA Afyonkarahisar İl Temsilcisi Ramazan Sami Çınar, “Türkiye Gençlik Vakfı olarak kuruluşumunuz 10. Yıl dönümünü idrak etmekteyiz. Teşkilatımızın her geçen gün yenilenip güçlenerek faaliyetini sürdürdüğü Afyonkarahisar İl Temsilciliği yeni yönetimi için düzenlediğimiz 4. Olağan Genel Kurul programımız 29 Temmuz Cumartesi günü saat 12.00’de Belediye RAM Salonu’nda gerçekleştirilecektir” dedi.
Kocatepe Gazetesi sahibi Sezer Küçükkurt’u da genel kurul toplantısına davet eden TÜGVA Afyonkarahisar İl Temsilcisi Ramazan Sami Çınar, “Genel kurulumuzun hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme