• Haberler
  • Genel
  • Tuğla-Kiremit Araştırma Merkezi Kuruldu – Kocatepe Gazetesi

Tuğla-Kiremit Araştırma Merkezi Kuruldu – Kocatepe Gazetesi

Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde Tuğla-Kiremit Araştırma Uygulama Merkezi kuruldu Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, AKÜ Tuğla-Kiremit Araştırma Uygulama Merkezi Müdürü Doç. Dr. Taner Kavas ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.Ziyarette konuşan Tuğla-Kiremit Araştırma Uygulama Merkezi Müdürü Doç. Dr. Kavas merkezin Afyonkarahisar için önemli bir sektör olan tuğlacılık sektörüne araştırma ve [&hellip]

Tuğla-Kiremit Araştırma Merkezi Kuruldu

Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde Tuğla-Kiremit Araştırma Uygulama Merkezi kuruldu

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, AKÜ Tuğla-Kiremit Araştırma Uygulama Merkezi Müdürü Doç. Dr. Taner Kavas ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.
Ziyarette konuşan Tuğla-Kiremit Araştırma Uygulama Merkezi Müdürü Doç. Dr. Kavas merkezin Afyonkarahisar için önemli bir sektör olan tuğlacılık sektörüne araştırma ve geliştirme hizmeti vermek amacıyla kurulduğunu kaydetti. Müdürlüğün yönetim yapısının, öğretim üyelerinin yanı sıra sektör temsilcilerinden oluştuğunu da ifade eden Kavas, “Müdürlüğümüz bünyesindeki 6 yönetim kurulu üyemizin 3’ü AKÜ öğretim üyelerinden ve yine 3’ü sektörde faaliyet gösteren firma sahiplerinden oluşmakta” dedi.
AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak ise üniversite bünyesinde kurulan araştırma ve uygulama merkezleriyle üniversite sanayi işbirliğinin geliştirilerek artırılmasının amaçlandığını ifade etti. Görüşmede Solak’a Kavas ve sektör temsilcileri tarafından müdürlüğün hedefleri ve sektörün durumu ile ilgili bilgiler de verildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme