• Haberler
  • Spor
  • Tuğay ve Emre Diyarbekir'de – Kocatepe Gazetesi

Tuğay ve Emre Diyarbekir'de – Kocatepe Gazetesi

2017-18 futbol sezonunda AFJET Afyonspor'un formasını terleten Tuğay Adamcıl ve Emre Pehlivan Diyarbekirspor ile anlaşmaya vardı. Afyonspor'un geçtiğimiz sezon mücadele ettiği 2. Ligde formasını giyen Emre ve Tuğay attıkları imza ile 3. Lig ekiplerinden Diyarbekirspor ile anlaştı. Afyonspor'da forma giydiği sürede 4 golü bulanan Tuğay Adamcıl, her iki kanatta da oynayabiliyor. 1993 doğumlu Tugay Adamcıl [&hellip]

2017-18 futbol sezonunda AFJET Afyonspor’un formasını terleten Tuğay Adamcıl ve Emre Pehlivan Diyarbekirspor ile anlaşmaya vardı. Afyonspor’un geçtiğimiz sezon mücadele ettiği 2. Ligde formasını giyen Emre ve Tuğay attıkları imza ile 3. Lig ekiplerinden Diyarbekirspor ile anlaştı. Afyonspor’da forma giydiği sürede 4 golü bulanan Tuğay Adamcıl, her iki kanatta da oynayabiliyor. 1993 doğumlu Tugay Adamcıl Kayseri’de Yolspor, Kayseri Erciyesspor, Kahramanmaraş, Pazarspor şimdi de Diyarbekirspor’a “Evet” dedi.
Bursaspor U-21, Körfez Futbol Kulübü, İnegölspor, Pendikspor, Ankara Demirspor ve Düzcespor forma giyen Emre Pehlivan geçtiğimiz sezon da AFJET Afyonspor formasını giydi.

Bakmadan Geçme