TÜFAD’ın yeni başkanı Keser oldu

Türkiye Futbol Antenörleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi’nin 3. Genel Kurulu Cumartesi günü, Hıdırlık Dem Çay Cafe’de yapıldı. Genel Kurul sonrasında Mustafa Keser, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi’nin yeni başkanı oldu TÜFAD’ın yeni başkanı Mustafa Keser oldu. İsmail Aladaş ile Mustafa Keser'in aday olarak yarıştıkları kongreye toplam 102 üye katıldı. Mustafa Keser, 80 oy alarak Agah [&hellip]

TÜFAD'ın yeni başkanı Keser oldu

Türkiye Futbol Antenörleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi’nin 3. Genel Kurulu Cumartesi günü, Hıdırlık Dem Çay Cafe’de yapıldı. Genel Kurul sonrasında Mustafa Keser, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi’nin yeni başkanı oldu

TÜFAD’ın yeni başkanı Mustafa Keser oldu. İsmail Aladaş ile Mustafa Keser’in aday olarak yarıştıkları kongreye toplam 102 üye katıldı. Mustafa Keser, 80 oy alarak Agah Bıyıkoğlu’ndan bayrağı devraldı. İsmail Aladaş ise kongrede 22 oy alabildi. TÜFAD Şubesi’nin yeni başkanı ve yönetim kurulunu seçmek için dernek üyeleri ve antrenörler bir araya geldi. İki hafta önce kalp rahatsızlığından dolayı Ankara’da ameliyat olan TÜFAD Eski Başkanı Agah Bıyıkoğlu’nun adına açılış konuşmasını Genel Sekreter Baki Kalkan yaptı. Kalkan bazı şeylerin değerini onu kaybettikten sonra anlaşıldığını bu yüzden Agah Bıyıkoğlu’nun da değerinin onun yokluğunda anlaşıldığını ifade etti. Kalkan Agah Bıyıkoğlu’na topluma örnek bir çınar olduğunu hiç unutulma-yacağını belirterek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Divan başkanlığını Meydanoğlu yaptı
Toplantıda eski yönetim kurulu ve denetim kurulu faaliyet raporunun okunmasının ardından Divan Başkanlığına Orhan Meydanoğlu seçildi. Seçimler öncesinde Divan başkanı Orhan Meydanoğlu başkan adaylarına söz vermek istedi. Ancak bu isteği üyeler tarafından reddedildi. Seçimlerde dernek başkanlığı için Mustafa Keser ve İsmail Aladaş aday oldular. İki liste sunulan seçimlerde 127 antrenörden 102 kişi oy kullandı. Divan başkanlığını Orhan Meydanoğlu’nun yaptığı seçimlerin sonucunda Mustafa Keser 80 oy, İsmail Aladaş ise 22 oy aldı. Mustafa Keser ve beraberindeki yönetim kurlu üyeleri TÜFAD’ın yeni yönetimi seçildiler. Seçimlerin sonuçlanmasından sonra iki aday birbirini tebrik etti. Mustafa Keser büyük bir farkla yeni TÜFAD başkanı oldu.

Bıyıkoğlu
kongreye katılamadı

İki hafta önce rahatsızlanarak Ankara’da başarılı bir ameli-yat geçiren ve iki dönemdir başkanlık görevini yürüten Agah Bıyıkoğlu’da rahat-sızlığı nedeniyle Cumartesi günkü kongrede yer alamadı. Ancak Bıyıkoğlu, kongreye mazereti nedeniyle katılamamasına rağmen unutulmadı. Agah Bıyıkoğlu’nun Başkanlığı döneminde genel sekreterlik görevini yürüten Baki Kalkan’ın yaptığı açılış konuşmasında Bıyıkoğlu’nu bir çınara benzetip hiçbir zaman unutmayacaklarını belirtirken zaman, zaman göz yaşlarına zor hakim olması gözlerden kaçmadı. Antrenör derneği üyelerinden olan Abdil Korman’da Agah Bıyıkoğlu’na olan sevgisini okudu ‘Deyverin’ adlı şiiriyle anlatmaya çalıştı.

Mustafa Keser TÜFAD Yönetim Listesi
Yönetim Kurulu Yönetim Kurulu Yedek Üst Kurul Delegeleri
1.Mustafa Keser 1. Kadir Çobanoğlu 1. M. Agah Bıyıkoğlu
2. Mahmut Tağ 2. İhsan Küçükuygur 2. Ramazan Demir
3. İdris Kahraman 3. Tevfik Özkan 3. Kadir Balkan
4. Murat Çekiç 4. Kadir Çakır 4. Yener Güney
5. Çetin Karamemiş 5. Kamil Tezci 5. Ramazan Türkmen
6. Mustafa Çakan 6. Ali Yazka 6. Veysel Dalgıç
7. Üzeyir Barışkan 7. Cemil Aslantaş 7. İshak Demiroğlu
8. İsmail Aktürk 8. Günaydın Yılgal Üst Kurul Yedek Delegeleri
9. Kemal Özkaya Denetim Kurulu Asil 1. Veli Çatalpınar
10. Ahmet Zengin 1. Orhan Meydanoğlu 2. İlhami Özkır
11. Mehmet Uysal 2. Murat Karaağaç 3. İsmail Badak
12. Seydi Ahmet Kaya 3. Tuncay Eroğlu 4. Recep Fidan
13. Alparslan Kabadayı Denetim Kurulu Yedek 5. Mahmut Aktar
14. Hakkı Cengiz 1. Mustafa Oğuş 6. İsmail Erkmenli
15. Baki Kalkan 2. Münir Susuz 7. Mehmet Akif Ersoy
3.Hüseyin Zıngıldak

Bakmadan Geçme