TÜFAD'dan teşekkür – Kocatepe Gazetesi

TÜFAD Afyonkarahisar Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keser, ilimizde 11 Ağustos 2014 günü başlayan ve 21 Ağustos 2014 tarihinde sona eren GRASSROOTS TFF C lisans kursuyla ilgili bir basın bildirisi yayınlayarak emeği geçenlere teşekkür etti Başkan Mustafa Keser, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.'Çok değerli kurs hocalarımız Sayın Osman ÖNGEN ve Aykut CANİK ile TÜFAD Ailesinin [&hellip]

TÜFAD’dan teşekkür

TÜFAD Afyonkarahisar Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keser, ilimizde 11 Ağustos 2014 günü başlayan ve 21 Ağustos 2014 tarihinde sona eren GRASSROOTS TFF C lisans kursuyla ilgili bir basın bildirisi yayınlayarak emeği geçenlere teşekkür etti

Başkan Mustafa Keser, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.
“Çok değerli kurs hocalarımız Sayın Osman ÖNGEN ve Aykut CANİK ile TÜFAD Ailesinin yeni üyeleri sevgili kursiyer arkadaşlarım.
Cumhuriyetimizle yaşıt olan Türkiye Futbol Federasyonu’muz derneğimiz TÜFAD’la yapmış olduğu işbirliği sonucunda serhat şehrimiz Afyonkarahisar’a tarihinde bir ilki gerçekleştirerek UEFA A-B 1 ve 2. aşama ile GRASSROOTS TFF C lisans kurslarını vererek bizleri mutlu etmiştir. 4 aşamada gerçekleştirilen bu kurslardan UEFA A ve B kurslarına bizler ev sahipliği ederken, geçmişlerinde futbola büyük hizmetleri dokunan merhum büyüklerimiz Kazım FİNCANKAYA, Şefik KÖKSAL ile Abdullah ŞEVİK’in aziz hatıralarına adını verdiğimiz GRAASROOTS TFF C lisans kursunun tüm sorumluluğunu alarak onları bir kez daha yâd etmiş olduk.
Kıymetli antrenör arkadaşlarım.
Öncesinden belirlenen kurs programları çerçevesinde sabahları teorik, öğle sonrası ise pratik çalışmalar sonuncunda kursumuzu sizlerde takdir edersiniz ki; bizlere, bizim insanımıza ve TÜFAD Ailesine yakışan bir şekilde nihayetlendirdik. Burada Afyonkarahisar Belediyesi’nin sosyal tesislerinde her türlü ihtiyaçlarınızı giderirken Atatürk Spor Tesisleri’nden faydalanmak suretiyle saha çalışmalarınızı yaptınız. Beraberinde AFAD’ta yorgunluklarınızı gidermek için sizlere tahsis edilmiş odalarınızda istirahat etmek suretiyle yeni bir güne hazırlandınız. Bizlerde sizlerin rahat edebilmeniz için bilhassa ilimize dışarıdan gelen kursiyerlerimizin kurs boyunca yabancılık çekmemesi düşüncesiyle elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştık. Birliktelik ve beraberliğimizi pekiştirebilmek için ilimizden güzel anılarla ayrılabilmeniz amacıyla gayret gösterdik.
Sizler kurs eğitmenlerimiz Sayın Osman ÖNGEN ve Aykut CANİK’in bilgi ve birikim sunumlarıyla futbol dağarcıklarınızı genişletirken bizlerde sizlerin sayesinde hafızalarımızı tazelemiş olduk. Ne mutlu ki sizlere Afyonkarahisar’dan birer futbol antrenörü olarak ayrıldınız. Ve yine biliyorsunuz ki, vedalar ne türünde olursa olsun. Hep hüzün doludur. Buraya Afyonkarahisar’ımıza ilk ayak bastığınız gün, inanın sizler kadar bizlerde heyecanlıydık. Bugün ise bu heyecanın yerini tarifi mümkün olmayan bir hüzün kaplamış durumdadır. Ama şunu asla unutmayınız ki; bizler sizleri Afyonkarahisar’da görmek, sizlerle kısa bir süreliğine de olsa bir ve birlikte beraber olmaktan ne kadar mutluysak, bugünde burada sizleri TÜFAD ailesinin yeni fertleri olarak uğurlamaktan o kadar gururluyuz.
Değerli antrenör arkadaşlarım.
Bizler TÜFAD Afyonkarahisar Yönetim Kurulu olarak Genel Merkezimiz ve tüm üyelerimiz ile siz kursiyerlerimiz adına kursumuz boyunca birlikteliğimize hizmette sınır tanımayan, sporun ve sporcunun dal ayırt etmeksizin her daim destekçisi olan başta Afyonkarahisar Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin ÇOBAN’a ve tüm personeline, AFAD Müdürümüz Sayın Mehmet BULDAN ile ekibine, yeşil zeminleri sizlere tahsis eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Zeki KUŞ ve emekleri geçen çalışanlarına sonsuz şükran ve saygılarımızı arz ederken kursumuzun TFF ve TÜFAD Ailesine hayırlı olmasını dileriz. Hepiniz sağ olun. Var olun.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme