• Haberler
  • Spor
  • TÜFAD’dan Çoban'a teşekkür ziyareti – Kocatepe Gazetesi

TÜFAD’dan Çoban'a teşekkür ziyareti – Kocatepe Gazetesi

TÜFAD Afyonkarahisar Şube Başkanı Mustafa Keser, dernek faaliyetlerine ve Afyonkarahisar sporuna verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret ederek teşekkür plaketi takdim etti.Spor Kompleksi başta olmak üzere yeni yapılan spor tesisleri ve amatör spor kulüplerine verilen destekler sayesinde Afyonkarahisar sporunun yeniden canlandığını belirten Şube Başkanı Mustafa Keser, TÜFAD olarak bu durumdan son derece memnun [&hellip]

TÜFAD Afyonkarahisar Şube Başkanı Mustafa Keser, dernek faaliyetlerine ve Afyonkarahisar sporuna verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret ederek teşekkür plaketi takdim etti.
Spor Kompleksi başta olmak üzere yeni yapılan spor tesisleri ve amatör spor kulüplerine verilen destekler sayesinde Afyonkarahisar sporunun yeniden canlandığını belirten Şube Başkanı Mustafa Keser, TÜFAD olarak bu durumdan son derece memnun olduklarını belirterek, Başkan Çoban’a teşekkür etti.
Ziyarette, dernek çalışmaları hakkında da Başkan Çoban’a bilgi veren Mustafa Keser, Türkiye Futbol Federasyonu ile birlikte Mayıs, Haziran ve Temmuz aylarında futbol turnuvaları düzenleyeceklerini söyledi. Başkan Keser’e ziyareti sırasında, TÜFAD Başkan Yardımcısı Mehmet Dönerkaya, Yönetim Kurulu Üyesi Bedri Büyüksökmen ve İsmail Yeşilçay eşlik etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme