• Haberler
  • Spor
  • TÜFAD'dan Bıyıkoğlu ve Bursalıoğlu'na vefa

TÜFAD'dan Bıyıkoğlu ve Bursalıoğlu'na vefa

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) işbirliğinde TFF Grassroots-C Lisans Antrenör Kursu Afyonkarahisar’da Agah Bıyıkoğlu ve İsmail Bursalıoğlu adı ile gerçekleştirilecek. TÜFAD tarafından adı kursa verilen TÜFAD Afyon'un kurucuları Teknik Direktör Bıyıkoğlu ve İsmail Bursalıoğlu'na vefa örneği gösterildi.Kursun Kocatepe Spor Kompleksi’nde 20-31 Ekim tarihlerinde antrenör adaylarına yönelik olacağını belirten Türkiye Futbol [&hellip]

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) işbirliğinde TFF Grassroots-C Lisans Antrenör Kursu Afyonkarahisar’da Agah Bıyıkoğlu ve İsmail Bursalıoğlu adı ile gerçekleştirilecek. TÜFAD tarafından; adı kursa verilen TÜFAD Afyon’un kurucuları Teknik Direktör Bıyıkoğlu ve İsmail Bursalıoğlu’na vefa örneği gösterildi.
Kursun Kocatepe Spor Kompleksi’nde 20-31 Ekim tarihlerinde antrenör adaylarına yönelik olacağını belirten Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Afyonkarahisar Şube Başkanı Mustafa Keser “Görev anlayışımız içinde yaptığımız organizasyonlarda içimizdeki değerlerimizi hep hatırlayan olduk, futbol ailesi içinde en çok vefasızlığı yaşayan biz antrenörler olarak her kesimden insanımıza vefalı olmaya özen gösterdik ve bunu bir görev kabul ettiğimiz yaptığımız çalışmalarımızda görülür. Afyonumuza uzun yıllardır hizmet eden TÜFAD Afyon kurucuları M. Agâh Bıyıkoğlu ve İsmail Bursalıoğlu ismiyle düzenlenen kursumuz. Amacımız kendilerini onurlandırmak, layık gördüğümüz ödüllerle toplumuza ve yeni nesillere hatırlatmış bir yöntem anlayışımız içinde bu kez de TFF-TÜFAD İşbirliği içinde 20-31 Ekim 2018 tarihleri arasında Afyon’da gerçekleştireceğimiz TFF Grassroots -C kursumuz Ülkemiz, Türk futbolumuz ve Şehrimiz adına ne kadar önemli bir değer olduğunu bir kez daha yansıtmak istedik.  ‘Tff Grassroots -C Futbol Antrenör Kursu’ ilimize ve futbolumuza yeni değerler katacağına olan inancımızla spor kamuoyuna duyurmak isteriz.” ifadesine yer verdi.

 

Bakmadan Geçme