• Haberler
  • Spor
  • TÜFAD'dan Beşer'e ziyaret – Kocatepe Gazetesi

TÜFAD'dan Beşer'e ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanlığı, Afyon Beşiktaşlılar Derneği Başkanı ve Afyon Beşiktaş Spor Okulları Başkanı İhsan Beşer'i ziyaret etti.Başkan Mustafa Keser'in başkanlığında gerçekleşen ziyarette Yönetim Kurulu Üyeleri Efraim Zengin, Ahmet Akpınar ve Tonguç Gedik de hazır bulundu. TÜFAD heyetini ise Başkan Beşer ile Başkan Yardımcısı Serhat Düzağaç ağırladı.Başkan Beşer'e Afyon Beşiktaşlılar Derneği'ni takip [&hellip]

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanlığı, Afyon Beşiktaşlılar Derneği Başkanı ve Afyon Beşiktaş Spor Okulları Başkanı İhsan Beşer’i ziyaret etti.
Başkan Mustafa Keser’in başkanlığında gerçekleşen ziyarette Yönetim Kurulu Üyeleri Efraim Zengin, Ahmet Akpınar ve Tonguç Gedik de hazır bulundu. TÜFAD heyetini ise Başkan Beşer ile Başkan Yardımcısı Serhat Düzağaç ağırladı.
Başkan Beşer’e Afyon Beşiktaşlılar Derneği’ni takip ettiklerini anlatan Başkan Keser, Afyonkarahisar’da altyapı takımlarının gelişmesi, hocaların yaptığı çalışmalar, Afyon Beşiktaşlılar Derneği’nin çalışmalarını beğendiklerini anlattı. İki tarafta önümüzdeki dönemde yapılacak faaliyetlerde birlikte çalışma yapacak.  
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Beşer, “TÜFAD Afyonkarahisar Şubesi olarak yaptığınız ziyaretten memnun olduk. Yaptığınız çalışmaların tümünden haberdarız. Yakından takip ediyoruz. Biz de sizlere yaptığınız çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz. Yapacağınız çalışmalarda ise başarılar diliyoruz.” dedi.
Ziyaret sırasında Afyonkarahisar’a futbol anlamında yaptığı katkıları için Beşer’e heyet tarafından TÜFAD plaketi takdim edildi. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haber

Bakmadan Geçme