TÜFAD'dan Antrenör ve kulüplere uyarı

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Afyonkarahisar İl Temsilciliği'nden 1. Amatör Küme'de mücadele edecek kulüpler ve antrenörlerinin gerekli işlemleri yapmamaları halinde ceza alacakları uyarısı yapıldı Bilindiği üzere 2014-2015 Futbol Sezonu Süper Amatör Küme Ligi 20-21 Eylül 2014 tarihlerinde başladı. 2. haftası geride kaldı. 1. Amatör Küme Futbol Sezonu ise Lig Tertip Komitesi'nin aldığı karar gereğince 11-12 [&hellip]

TÜFAD’dan Antrenör ve kulüplere uyarı

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Afyonkarahisar İl Temsilciliği’nden 1. Amatör Küme’de mücadele edecek kulüpler ve antrenörlerinin gerekli işlemleri yapmamaları halinde ceza alacakları uyarısı yapıldı

Bilindiği üzere 2014-2015 Futbol Sezonu Süper Amatör Küme Ligi 20-21 Eylül 2014 tarihlerinde başladı. 2. haftası geride kaldı. 1. Amatör Küme Futbol Sezonu ise Lig Tertip Komitesi’nin aldığı karar gereğince 11-12 Ekim 2014 tarihlerinde başlayacak.
“KAZANDIKLARINIZI
KAYBETMEYİN”
Kulüplerin antrenörleri ile yaptıkları sözleşmeleri teslim etmek zorunda oldukları konusunda kulüplere ve antrenörlere TÜFAD’dan bir uyarı yapıldı. TÜFAD yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Futbol kulüplerinin ilerleyen zaman diliminde antrenör konusunda güçlüklerle karşılaşmamaları için TFF Teknik Adamların Eğitimi ve Sınıflandırılması Talimatı’nın 13/8 maddesi gereğince en az 1 antrenörle anlaşmaları gerekiyor. Bu hüküm; gerek yukarıda bahsi geçen talimat, gerekse de 2014/2015 Futbol Sezonu’nda Amatör Liglerde Uygulanacak Esaslar kitapçığında açıkça belirtilmektedir. Kulüplerimizin sahada döktükleri alın teri ile kazandıklarını ilgili talimat çerçevesinde cezai hükümlerin uygulanması suretiyle kaybetmemeleri için Bozcalar İşhanı 3. katta bulunan TÜFAD Afyonkarahisar Şubesi’nde anlaşmak istedikleri antrenörlerle sözleşme yapmaları, bu işlemlerini de en kısa sürede gidermek suretiyle güç durumda kalmamalarını dikkate almaları gerekmektedir. Konu hakkında gerekli bilgi ile yapılması zorunlu olan işlemler, derneğimize ait (0272 2140169) nolu telefondan iletişim kurulmak suretiyle temin edilebilir. Bu bağlamda her hafta Çarşamba günleri en geç mesai bitimine kadar derneğimize teslim edilecek antrenör sözleşmeleriyle ilgili belgeler aynı gün TFF’na gönderilmek suretiyle takip eden hafta sonuna yetiştirilecektir.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme