• Haberler
  • Genel
  • TÜFAD ziyaretlere devam ediyor – Kocatepe Gazetesi

TÜFAD ziyaretlere devam ediyor – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanlığı görevlere yeni atanan müdürleri ziyaret etmeye devam ediyor Türkiye Futbol Antrenörler Derneği (TÜFAD) Afyonkarahisar Şube Başkanlığı, Sinanpaşa Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü görevine yeni atanan Ahmet Gürkaya Denk’i ve Güreş Eğitim Merkezi Müdürlüğü görevine atanan Ali Çizmeci’yi ziyaret etti. Sinanpaşa Gençlik Hizmetleri ve İlçe Müdürü Ahmet Gürkaya [&hellip]

TÜFAD ziyaretlere devam ediyor

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanlığı görevlere yeni atanan müdürleri ziyaret etmeye devam ediyor

Türkiye Futbol Antrenörler Derneği (TÜFAD) Afyonkarahisar Şube Başkanlığı, Sinanpaşa Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü görevine yeni atanan Ahmet Gürkaya Denk’i ve Güreş Eğitim Merkezi Müdürlüğü görevine atanan Ali Çizmeci’yi ziyaret etti.
Sinanpaşa Gençlik Hizmetleri ve İlçe Müdürü Ahmet Gürkaya Denk’i makamında ziyaret eden TÜFAD Afyonkarahisar Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keser, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Dönerkaya, Veysel Dalgıç, İsmail Badak ve Bedri Büyüksökmen Sinanpaşa’daki futbolu ve diğer spor branşlarının ileriye dönük gelişimi hakkında bilgi alışverişinde bulundu.
Başkan Keser, çiçeği burnunda Müdür Denk’e TÜFAD plaketi takdim etti ve yeni görevinde başarılar diledi.
TÜFAD Afyonkarahisar Şube Başkanlığı ayrıca Güreş Eğitim Merkezi Müdürlüğü görevine atanan Ali Çizmeci’yi de ziyaret etti. Çizmeci’nin yeni görevinin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulanan Başkan Keser, Çizmeci’ye de TÜFAD plaketi takdim etti. Çizmeci’ye yapılan ziyarette Çobanlar Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Murat Çekiç, TÜFAD Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Dönerkaya, Veysel Dalgıç da hazır bulundu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme