TÜFAD ilk turnuvada kupasını aldı

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Afyonkarahisar Şubesi tarafından kurulan +50 Masterler Derneği katıldığı ilk turnuva ikincilik kupasını kaldırmayı başardı   Karaman Masterleri'nin sporcularından olan ve hayatını kaybeden Ali Satılmış adına özel olarak düzenlenen turnuvada ilk kez boy gösteren TÜFAD Afyonkarahisar +50 Masterleri finalde mağlup olunca ikincilik kupasının sahibi oldu. TÜFAD Afyonkarahisar Şubesi tarafından konu ile [&hellip]

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Afyonkarahisar Şubesi tarafından
kurulan +50 Masterler Derneği katıldığı ilk turnuva ikincilik kupasını kaldırmayı başardı

Karaman Masterleri’nin sporcularından olan ve hayatını kaybeden Ali Satılmış adına özel olarak düzenlenen turnuvada ilk kez boy gösteren TÜFAD Afyonkarahisar +50 Masterleri finalde mağlup olunca ikincilik kupasının sahibi oldu. TÜFAD Afyonkarahisar Şubesi tarafından konu ile ilgili olarak açıklama yapıldı. TÜFAD Afyonkarahisar Şube Başkanı Mustafa Keser adına yapılan açıklamada, “TÜFAD Afyonkarahisar Şubesi +50 Masterleri olarak katıldığımız ilk turnuva olan Karaman Masterlerin rahmetli Sporcuları Alı Satılmış adına düzenledikleri turnuvada grupta Marmarıs’i 2-0, Antalya Muhtarları 5-4 yenip Silifke ile 0-0 kalarak finale yükseldik. Finalde Bursa’ya 1-0 yenilerek ikincilik kupasını aldık. Turnuvayı düzenleyen Karaman Masterleri Başkanı Mustafa Sarı ve ekibine, turnuvaya katılan katılan tüm takımlara TÜFAD Masterleri arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.” ifadesine yer verdi.
Ayrıca turnuvanın sonunda TÜFAD Afyonkarahisar Şube Başkanı Mustafa Keser tarafından rahmetli Ali Satılmış’ın eşi ve çocuklarına, Karaman Belediye Başkanı’na, masterler başkanlarına Afyon Lokumu ikram edilirken ve TÜFAD logolu tabak da hediye olarak verildi.

Bakmadan Geçme