• Haberler
  • Genel
  • TÜÇİAD’ın Afyon şubesi gündemde – Kocatepe Gazetesi

TÜÇİAD’ın Afyon şubesi gündemde – Kocatepe Gazetesi

TÜÇİAD Genel Başkanı Kemal Koçak ATSO Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti. Ziyarette derneğin Afyonkarahisar’a şube açması konusunda fikir alışverişinde bulunuldu Türkiye-Çin Halk Cumhuriyeti İşadamları Dostluk ve Dayanışma Derneği (TÜÇİAD) Genel Başkanı Kemal Koçak, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret ederek karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu.Ziyaret sırasında Afyonkarahisar’da Türkiye- Çin Halk [&hellip]

TÜÇİAD'ın Afyon şubesi gündemde

TÜÇİAD Genel Başkanı Kemal Koçak ATSO Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti. Ziyarette derneğin Afyonkarahisar’a şube açması konusunda fikir alışverişinde bulunuldu

Türkiye-Çin Halk Cumhuriyeti İşadamları Dostluk ve Dayanışma Derneği (TÜÇİAD) Genel Başkanı Kemal Koçak, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret ederek karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu.
Ziyaret sırasında Afyonkarahisar’da Türkiye- Çin Halk Cumhuriyeti İşadamları Dostluk ve Dayanışma Derneği Şubesi açılması konusunda istişarede bulunuldu. (Kocatepe Haber Merkezi)

TÜÇİAD nedir?
TÜÇİAD; Türk ve Çin Halk Cumhuriyeti stratejik ortaklığına ve partnerliğine katkı sağlamak amacıyla kurulmuştur. Her alanda ikili iletişim ve ilişkiyi geliştirmeyi amaçlar. Bu amaçlara ulaşmak için; diplomatik, kurumsal, iş çevreleri ve iş adamları ile iş birliği yapar. Genel Merkezi Antalya’da bulunmaktadır.

Bakmadan Geçme