TÜBİTAK'A 8 Personel Alınacak

TÜBİTAK'ın çeşitli birimlerinde görevlendirilmek üzere toplam 8 personel alımı yapılacak.

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı (TÜBİTAK) bünyesinde görevlendirilmek üzere personel istihdam edilecek.

TÜBİTAK bünyesinde görevlendirilecek toplam 8 personelden 3 tanesi başkent Ankara’da, 5 tanesi ise Kocaeli Gebze’de görev yapacak. Personel alımı için 2 yıllık ön lisans Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Büro Yönetimi ve Sekreterlik Büro Yönetimi Sekreterlik Bölümü mezuniyet şartı aranıyor. 
Başvurularda aranan şartların başında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak bulunuyor.

Kamu haklarından yasaklanmamış bulunmak ve devlet memuru olmasına engel bir suç kaydına sahip olmamak gerekiyor.  Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı ya da bulaşıcı hastalığı bulunmamak, alanında en az 2 yıl mesleki tecrübe sahibi olmak ve istenilen deneyime sahip olduğunu çalışılan işyerleri ile SGK'dan alınacak belgeyle ibraz etmekte var.

Erkek adaylar için, askerlik ile herhangi bir ilişiği bulunmamanın yanı sıra son başvuru tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmakta aranan şartlar arasında yer alıyor. Personel alım ilanı Resmi Gazete de 8 Ekim 2024 tarihinde yayımlanırken son başvuru tarihi ise 14 Ekim 2024 olarak ilan edildi.

Bakmadan Geçme