• Haberler
  • Spor
  • TSYD'den örnek davranış – Kocatepe Gazetesi

TSYD'den örnek davranış – Kocatepe Gazetesi

Erenler İlkokulu öğrencileri Vali Mustafa Tutulmaz'ın okulu ziyareti sonrasında öğrencilerin zilin çalması ile teneffüse çıktı. Elindeki topla dışarı çıkan okulun 3. Sınıf öğrencisi Aynur Çetin Vali Tutulmaz'ın makam aracındaki bayrağı öptü ve kenara geldi. Sonrasında da 1. Sınıf öğrencileri Abdurrahman Çavlan ile Amirroham Rasoolı sırayla bayrağı defalarca öptü.Yapılan güzel ve örnek davranış sonrasında Vali Tutulmaz [&hellip]

Erenler İlkokulu öğrencileri Vali Mustafa Tutulmaz’ın okulu ziyareti sonrasında öğrencilerin zilin çalması ile teneffüse çıktı. Elindeki topla dışarı çıkan okulun 3. Sınıf öğrencisi Aynur Çetin Vali Tutulmaz’ın makam aracındaki bayrağı öptü ve kenara geldi. Sonrasında da 1. Sınıf öğrencileri Abdurrahman Çavlan ile Amirroham Rasoolı sırayla bayrağı defalarca öptü.
Yapılan güzel ve örnek davranış sonrasında Vali Tutulmaz çocukları ödüllendirdi. Vali Tutulmaz’dan sonra AFJET Afyonspor ile Amer Sportif Faaliyetler maçının devre arasında Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Afyonkarahisar Şubesi de çocukları ödüllendirdi.
Maçının devre arasında Afyonkarahisar TSYD ailesi Erenler ilkokulunda 3. sınıfta okuyan Aynur Çetin, 1. Sınıf öğrencileri Abdurrahman Çavlan ile İran asıllı Amirroham Rasoolı’ye birer hediye verdi. Bu üç öğrenciye ödüllerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop, TSYD Afyonkarahisar Şube Başkanı Nadir Güzbey ve Anahaber Gazetesi Spor Müdürü Alaattin Yeşilçay taktim etti.

Bakmadan Geçme