• Haberler
  • Gündem
  • TSYD Turnuvası'nın kuraları çekildi – Kocatepe Gazetesi

TSYD Turnuvası'nın kuraları çekildi – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Spor Yazarları Derneği Afyonkarahisar İl Temsilciliği tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen futbol turnuvasının kura çekimi dün yapıldı. Valilik'te düzenlenen toplantıya Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Boztepe, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Öner, TSYD İl Temsilcisi Nadir Güzbey ve basın mensupları katıldı.'DOSTLUK KAZANACAK'Kura çekimi öncesi bir konuşma yapan Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Boztepe, 24 Temmuz Basın [&hellip]

Türkiye Spor Yazarları Derneği Afyonkarahisar İl Temsilciliği tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen futbol turnuvasının kura çekimi dün yapıldı. Valilik’te düzenlenen toplantıya Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Boztepe, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Öner, TSYD İl Temsilcisi Nadir Güzbey ve basın mensupları katıldı.
“DOSTLUK KAZANACAK”
Kura çekimi öncesi bir konuşma yapan Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Boztepe, 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle TSYD Afyonkarahisar İl Temsilciliği tarafından düzenlenen turnuvada mücadele edecek tüm takımlara başarılar dileyerek, “TSYD tarafından geleneksel hale getirilecek olan bu turnuva hem kurumlar arası kaynaşmaya ve birlikteliğe hem de kamu kurumlarının dışında ATSO ve Basın gibi temsilcilerinin de sahada bir araya gelmesine vesile olacak. Bugün güzel bir kura çekimi gerçekleştirdik. Maçlara tüm sporseverleri bekliyoruz. Bu organizasyonu düzenleyen TSYD Afyonkarahisar İl Temsilciliği ile turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür ediyorum.” dedi.
“BELEDİYE RENK KATACAK”
Belediye Başkan Yardımcısı Murat Öner yaptığı konuşmada sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu vurgulayarak, sekiz takımın yarışacağı turnuvanın çekişmeli maçlara sahne olacağını ve büyük bir heyecan yaşanacağını söyledi. Bu tür organizasyonların devam etmesi gerektiğini kaydeden Öner, “Turnuvaya Belediye olarak iddialı bir kadro ile renk katacağız. Ama hepimiz için önemli olan önce dostluk. Tüm takımlara şimdiden başarılar diliyorum.” diye konuştu.
TURNUVA PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR
Kura çekimi sonunda Valilik, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Adliye takımları Mor Grup’ta yer alırken, Beyaz Grubu ise AKÜ, Emniyet, Belediye ve ATSO takımlarından oluştu. Sekiz takım arasında çekişmeli maçlara sahne olması beklenen TSYD Futbol Turnuvası 14 Temmuz 2019 Pazar günü saat 20.30’da oynanacak karşılaşmalarla başlayacak.
14 Temmuz Pazar günü A Grubu’nda Basın-Adliye, Valilik-Gençlik Spor maçları ile B Grubu’nda AKÜ-ATSO ve Emniyet-Belediye karşılaşmaları oynanacak.

Bakmadan Geçme