TSYD kupası ATSO'nun – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Spor Yazarları Derneği Afyonkarahisar İl Temsilciliği tarafından düzenlenen '24 Temmuz Basın Bayramı Turnuvası'nda final heyecanı yaşandı. Tüm rakiplerinden puan alarak namağlup şekilde finale kadar gelmeyi başaran Emniyet ve ATSO Zafer Stadyumu'nda oynanan final maçında karşılaştı.Maçı Vali Mustafa Tutulmaz, İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız, Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Nurullah Pervaneli, ATSO Yönetim Kurulu [&hellip]

Türkiye Spor Yazarları Derneği Afyonkarahisar İl Temsilciliği tarafından düzenlenen “24 Temmuz Basın Bayramı Turnuvası”nda final heyecanı yaşandı. Tüm rakiplerinden puan alarak namağlup şekilde finale kadar gelmeyi başaran Emniyet ve ATSO Zafer Stadyumu’nda oynanan final maçında karşılaştı.
Maçı Vali Mustafa Tutulmaz, İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız, Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Nurullah Pervaneli, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, TSYD İl Temsilcisi Nadir Güzbey, ATSO Meclis Başkanı Dr. Mehmet Sıtkı Merdivenci, çok sayıda emniyet mensubu, hakemler ve işadamları izledi.
Centilmenliğin ön planda olduğu maçta iki ekipte kıyasıya mücadele etti. İlk dakikalarda etkili olan Emniyet golü bularak öne geçmeyi başardı. Sonrasında karşılıklı ataklar şeklinde geçen maçın ilk yarısı 1-0 Emniyet üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarıda kontra ataklarla gol arayan Emniyet, aradığı golü bulamadı. İkinci yarının ortalarında eşitliği sağlayan ATSO oldu. Devam eden maçın ilerleyen dakikalarında Emniyet düşüş yaşadı ve ATSO bir gol daha bularak hem eşitliği bozdu hem de öne geçti. Bu dakikadan sonra başka gol olmadı ve ATSO maçı 2-1 kazanarak TSYD Kupası’nın sahibi oldu.
KUPA VE MADALYALARI
TESLİM EDİLDİ
Maçın sonunda yapılan Kupa töreninde Vali Mustafa Tutulmaz, ilk olarak ikinci olan Emniyet’e madalyalarını takdim etti. Ardından da ATSO’nun madalyalarını takdim eden Vali Tutulmaz, daha sonra da Başkan Serteser ile birlikte kupayı ATSO Kaptanı İsmail Aladaş’a takdim etti.

Bakmadan Geçme