TSYD 24 Temmuz Basın Turnuvası başlıyor

TSYD Afyon tarafından 'TSYD 24 Temmuz Basın Turnuvası' yapılacak. Bugün kura çekimi yapılacak olan turnuvada Afyonkarahisar Valiliği, Afyonkarahisar Belediyesi, İl Emniyet Müdürlüğü, Afyon Kocatepe Üniversitesi, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Adliye ve Basın yer alacak.Kurum ve kuruluşlar arasındaki birlik beraberliği artırmak için turnuva düzenlediklerini kaydeden TSYD Afyon Başkanı Nadir Güzbey, [&hellip]

TSYD Afyon tarafından “TSYD 24 Temmuz Basın Turnuvası” yapılacak. Bugün kura çekimi yapılacak olan turnuvada Afyonkarahisar Valiliği, Afyonkarahisar Belediyesi, İl Emniyet Müdürlüğü, Afyon Kocatepe Üniversitesi, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Adliye ve Basın yer alacak.
Kurum ve kuruluşlar arasındaki birlik beraberliği artırmak için turnuva düzenlediklerini kaydeden TSYD Afyon Başkanı Nadir Güzbey, “Afyonkarahisar’da daha önce de çeşitli turnuvalara öncülük etmiştik. Turnuvamızın amacı kamu kurum ve kuruluşlar arasındaki birlik beraberliği ve etkileşimi artırmaktır. İnşallah bundan sonra da turnuvamızı her yıl geleneksel hale getirerek basın bayramı etkinliklerini taçlandırmasını istiyoruz.” ifadesine yer verdi.
Bugün kurası çekilecek olan turnuva iki grup halinde gerçekleşecek. 14, 16 ve 18 Temmuz’da grup maçları oynanması planlanan turnuvada final maçının Zafer Stadyumu’nda oynanması ve TV kanallarından canlı yayınlanması da planlanıyor.

Bakmadan Geçme