TSE, Kalite Yönetim Sistemi eğitimi verecek

Türk Standartları Enstitüsü Afyonkarahisar Temsilciliği, 2013’ün Nisan ayında kalite yönetim sistemi eğitimi verecek Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Afyonkarahisar Temsilciliği, 2013’ün Nisan ayında Kalite Yönetim Sistemi (KYS) Temel Eğitimi, KYS Dökümantasyon Eğitimi, KYS İç Tetkik Eğitimi verecek. Eğitim ile ilgili müracaatların başladığı belirtilirken, eğitimlerin ayrıntıları için TSE Afyonkarahisar Temsilciliği ile irtibata geçilmesi gerektiği bildirildi.FACEBOOK HESABI AÇILDIÖte [&hellip]

TSE, Kalite Yönetim Sistemi eğitimi verecek

Türk Standartları Enstitüsü Afyonkarahisar Temsilciliği, 2013’ün Nisan ayında kalite yönetim sistemi eğitimi verecek

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Afyonkarahisar Temsilciliği, 2013’ün Nisan ayında Kalite Yönetim Sistemi (KYS) Temel Eğitimi, KYS Dökümantasyon Eğitimi, KYS İç Tetkik Eğitimi verecek. Eğitim ile ilgili müracaatların başladığı belirtilirken, eğitimlerin ayrıntıları için TSE Afyonkarahisar Temsilciliği ile irtibata geçilmesi gerektiği bildirildi.
FACEBOOK HESABI AÇILDI
Öte yandan TSE Afyonkarahisar Temsilciliği, artık sosyal paylaşım alanı Facebook’ta da yer alacak. Temsilcilik’le ilgili duyurular ve haberler, TSE Afyonkarahisar İl Temsilciliği adıyla açılan hesaptan takip edilebilecek. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme