TRT ve BİK Afyon basını için geliyor

Afyonkarahisar Valiliği, Basın İlan Kurumu ve Afyon Gazeteciler Cemiyeti işbirliğinde 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle düzenlenen programlarda basın mensupları birçok konuda bilgilendirilecek Afyonkarahisar Valiliği öncülüğünde, Basın İlan Kurumu ve Afyon Gazeteciler Cemiyeti (AGC) tarafından 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle bilgilendirme ve eğitim programları gerçekleştirilecek. Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından Afyonkarahisar Valiliği'nin daveti üzerine gerçekleştirilen [&hellip]

Afyonkarahisar Valiliği, Basın İlan Kurumu ve Afyon Gazeteciler Cemiyeti işbirliğinde 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle düzenlenen programlarda basın mensupları birçok konuda bilgilendirilecek

Haber

Haber

Afyonkarahisar Valiliği öncülüğünde, Basın İlan Kurumu ve Afyon Gazeteciler Cemiyeti (AGC) tarafından 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle bilgilendirme ve eğitim programları gerçekleştirilecek.
Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından Afyonkarahisar Valiliği’nin daveti üzerine gerçekleştirilen etkinliklerin bugünkü bölümünde AKÜ Rıza Çerçel Kültür Merkezi’nde “Dezenformasyonla Mücadele ve Basın Ahlak Esasları” konusunda konferans verilecek. Konferans programının açılış konuşmalarını Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç ve Afyonkarahisar Valisi Doçent Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı yapacaklar. Program 16.00 ile 18.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.
Konferansa konuşmacı olarak Basın İlan Kurumu yöneticileri Cihat Zafer Demirel ve İdris A. Çam katılacak. Cihat Zafer Demirel “Dezenformasyon Mücadelede Medyanın Rolü” konusunda, İdris A. Çam ise “Yeni Medya ve Basın Ahlak Esasları” hakkında bilgilendirme yapacaklar. Daha sonra akşam saat 19.00’da AFBEL Otel’de basın mensupları ve konuklar için akşam yemeği verilecek.
26 Temmuz Salı günü Afyonkarahisar Valiliği TRT Eğitim Daire Başkanlığı ve Afyon Gazeteciler Cemiyeti’nin ortaklaşa düzenledikleri eğitim programı sabah saat 9.30’da AKÜ Rıza Çerçel Kültür Merkezi’nde başlayacak. İlk bölümde “Yeni Medya ve Kurumsal Kimlik”, “Yeni Medya trendleri” ve “Sosyal Medya Haberciliği” başlıklarında Editör İbrahim Acar tarafından bilgilendirmede bulunulacak. Öğleden sonraki ikinci bölümde ise TRT Savaş Muhabiri Elif Akkuş tarafından “TV, Gazete, Radyo Ve Yeni Medyada Değişen Haber Üretim Süreci” ve “Haberin Nitelikleri ve Haberciliğin İlkeleri” “Haber Yazım Teknikleri” konuları anlatılacak.
>> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Bakmadan Geçme