• Haberler
  • Genel
  • TRT Anadolu Türkiye'nin Termal Başkenti Afyonkarahisar'ı konuşacak

TRT Anadolu Türkiye'nin Termal Başkenti Afyonkarahisar'ı konuşacak

TRT Genel Müdürlüğü ile Yerel ve Bölgesel Televizyonlar Birliği (YBTB) işbirliği çerçevesinde gerçekleştirilen ve 81 ili kapsayan “Yerinde Konuşuyoruz Programı” bu hafta, Türkiye'nin Termal Başkenti Afyonkarahisar'dan canlı olarak yayınlanacak Kamunun mesajlarının direkt, yorum katılmadan Anadolu'ya iletilmesi ve ele alınan konularda izleyicinin bilgilendirilmesi ve bilinçlendirmesinin amaçlandığı “Yerinde Konuşuyoruz Programı” bugün akşam Afyonkarahisar'dan yayınlanacak.Programda Afyonkarahisar Valisi irfan [&hellip]

TRT Anadolu Türkiye’nin Termal Başkenti Afyonkarahisar’ı konuşacak

TRT Genel Müdürlüğü ile Yerel ve Bölgesel Televizyonlar Birliği (YBTB) işbirliği çerçevesinde gerçekleştirilen ve 81 ili kapsayan “Yerinde Konuşuyoruz Programı” bu hafta, Türkiye’nin Termal Başkenti Afyonkarahisar’dan canlı olarak yayınlanacak

Kamunun mesajlarının direkt, yorum katılmadan Anadolu’ya iletilmesi ve ele alınan konularda izleyicinin bilgilendirilmesi ve bilinçlendirmesinin amaçlandığı “Yerinde Konuşuyoruz Programı” bugün akşam Afyonkarahisar’dan yayınlanacak.
Programda Afyonkarahisar Valisi irfan Balkanlıoğlu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve ilin topluma mal olmuş öncü kimliklerinin katılımları ile Afyonkarahisar’ı tüm yönleri ile ele alınıp tanıtılacak.
Program içeriğinde ayrıca, Afyonkarahisar’ın kültür, sanat ve müziğini temsilen yerel sanatçılar ve Afyonkarahisarlı zanaatkârların ürettiklerinden ve Afyonkarahisar’ın zengin yöresel yemeklerinden örnekler sunulacak. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme